Raportit

Raporttien hallinta

Kaikki AdMob-raporttisi ovat AdMob-tilisi Raportit-sivulla. Voit avata tämän sivun kirjautumalla AdMobiin ja klikkaamalla sitten sivupalkista Raportit.

Oletusraporttien käyttäminen

Raportit-sivun yläosassa on kaksi painiketta, joista voit siirtyä AdMobin oletusraportteihin.

• AdMob-verkoston raportissa on dataa sovelluksistasi, tuloistasi ja impressioistasi.
  • Välitysraportissa on dataa välitysasetusten vaikutuksista tuloihisi.

Lähtökohtaisesti nämä raportit ovat hyödyllisiä tietoja sisältäviä erillisraportteja. Voit kuitenkin käyttää niitä myös malleina, kun luot omia tallennettuja raportteja. Molempia oletusraportteja voi mukauttaa valitsemalla erilaisia tietoja, ulottuvuuksia ja suodattimia ja tallentamalla ne sitten uusiksi raporteiksi.

Raporttikirjaston käyttäminen

Raportit-sivun jälkipuolisko sisältää raporttikirjaston. Se on luettelo kaikista muokatuista raporteista, jotka olet tallentanut tai jotka joku muu AdMob-tilisi jäsen on jakanut käyttöösi. Voit lajitella luettelon raportit klikkaamalla sarakeotsikoita. Voit katsoa raporttia klikkaamalla raportin nimeä. Klikkaa raportin vierestä Lisää, jos haluat lisää vaihtoehtoja näkyviin.

Jos olet usean käyttäjän AdMob-tilin jäsen, tallentamasi raportit lisätään kaikkien tilin jäsenten raportointikirjastoihin. Lisätietoja

Raporttikirjastoa ei luoda, ennen kuin olet tallentanut ensimmäisen raporttisi tai jokin raportti on jaettu käyttöösi.

Sarakkeiden merkitykset

Raportointikirjaston sarakkeet sisältävät lisätietoja tallennetuista raporteistasi sekä raporteista, joita muut AdMob-tilisi jäsenet ovat jakaneet käyttöösi.

• Raportit: Tässä sarakkeessa on raporttikirjaston raporttien nimet.
  • Tyyppi: Tässä sarakkeessa näkyy, mihin oletusraporttiin muokattu raportti perustuu (esim. AdMob-verkostoraportti tai Välitysraportti). Näissä raporteissa on tarkoin määritettyjä tieto- ja ulottuvuusjoukkoja, joten mieti tarkkaan, minkä tyyppistä tallennettua raporttia haluat käyttää uuden raportin pohjana.
  • Luontipäivämäärä: Tässä sarakkeessa näkyy päivämäärä, jolloin raportti on luotu ja tallennettu raporttikirjastoon.
  • Viimeksi muokattu: Tässä sarakkeessa näkyy päivämäärä, jolloin tallennettuun raporttiin on viimeksi tehty muutoksia.

Raporttivalinnat

Voit klikata luettelon kunkin raportin kohdalla Lisää, niin pääset käyttämään seuraavia valintoja:

• Lataa CSV: Voit ladata raportin .CSV-tiedostona, jotta voit käyttää sitä AdMobin ulkopuolella.
  • Tallenna nimellä: Voit tallentaa raportista kopion ja käyttää sitä uuden tallennetun raportin pohjana.
  • Nimeä uudelleen: Voit nimetä raportin uudelleen. Uutta nimeä käytetään AdMobissa kaikkialla siellä, missä raportti näkyy (myös raporttikirjastossa).
  • Poista: Voit poistaa raportin AdMobista kaikkialta, missä se näkyy (myös raporttikirjastosta). Raporttia ei enää voi käyttää eikä palauttaa. Tämä toiminto on lopullinen, eikä sitä voi peruuttaa.

Jos olet usean käyttäjän AdMob-tilin jäsen, poistamasi raportit poistetaan kaikkien tilin jäsenten raportointikirjastoista. Lisätietoja