Aloita

Oma AdMob-sivu

Tervetuloa AdMob-tukisivulle!

Tämä sivu on tällä hetkellä betavaiheessa. Jos tiedot eivät näy oikein, yritä uudelleen 24 tunnin kuluttua. Jos ongelma jatkuu, ilmoita siitä meille sivun alareunassa olevan hyödyllisyyskyselyn avulla.

Jos sinulla on tiliäsi koskevia kysymyksiä, voit löytää niihin vastaukset nopeasti AdMob-tukisivulta. Kirjaudu sille Google-tilille, jolla käytät AdMobia, niin voimme tehdä diagnostiikkatoimia tililläsi.

Jos sinulla on ongelmia AdMob-tilille kirjautumisessa, siirry sisäänkirjautumisen vianetsintäominaisuuteen.

Lue lisätietoja Google-tilin ja AdMob-tilin välisistä eroista.