Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

14. marraskuuta 2017: Google Mobile Ads SDK:n 7.0.0:aa aiemmat versiot (Android ja iOS)

23.1.2018 lähtien emme enää tue Google Mobile Ads SDK:n 7.0.0:aa aiempia versioita Androidille ja iOS:lle. Jos haluat vielä tämän päivämäärän jälkeen jatkaa mobiilimainosten näyttämistä AdMobin, Ad Exchangen tai DFP:n kautta, ota seuraavien linkkien avulla käyttöön uusin Google Mobile Ads SDK:

Android

iOS