Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

24. lokakuuta 2017: Varmista, että mainoksesi näkyvät oikein iPhone X:llä

iPhone X:n lanseerauksen myötä sovelluskehittäjien on huomioitava uusia asioita sovellusten suunnittelussa. Uuden iPhonen pyöristetyt kulmat, näytön yläreunassa oleva musta palkki ja virtuaalinen kotinäkymän ilmaisin saattavat peittää osan sisällöstä. Mainosten sijoittelu tällaisiin kohtiin voi heikentää käyttäjien mainoskokemusta.

Olemme luoneet iPhone X:llä näytettäviä mainoksia käsittelevän oppaan, jonka avulla voit varmistaa, että banneri- tai natiivimainoksesi varmasti näkyvät myös tämän uuden laitteen käyttäjille.

Olemme myös lisänneet käytäntöihimme maininnan siitä, että mainoksia ei saa sijoittaa sellaisiin paikkoihin, joissa sovelluksen tavallinen käyttö tai mainokseen reagointi hankaloituu. Mainoksia ei saa sijoittaa esimerkiksi iPhone X:n kotinäkymän ilmaisimen alapuolelle.

Mainokset on päivitettävä AdMob-käytäntöjen mukaisiksi 20. marraskuuta 2017 mennessä.

Lisätietoja muutoksista: