Belastinggegevens

Inleiding

Beantwoord de volgende vragen als u een kopie, herziening of ongeldigverklaring wilt aanvragen van een Amerikaans belastingformulier voor een bepaald belastingjaar.

Belangrijk: Voordat u contact met ons opneemt, moet u inloggen als de primaire gebruiker van het betreffende account dat opbrengst genereert. Als u al ingelogd bent, kunt u ook van account wisselen.