Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

CUF opnieuw aanvragen

Als u een belastingformulier opnieuw wilt ontvangen, vult u een verzoek in.
Was dit nuttig?
Hoe kunnen we dit verbeteren?

Meer hulp nodig?

Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen

true
<p>'Mijn AdMob Help-pagina': uw gepersonaliseerde Help-pagina om het maximale uit AdMob te halen.</p>

Maak kennis met onze nieuwe Mijn AdMob-pagina, een gepersonaliseerde Help-pagina met relevante informatie voor uw account. U kunt de status van uw account beter beschermen en ervoor zorgen dat u de vereiste instellingen voltooit en de juiste optimalisatietips voor uw apps heeft. Kom binnenkort terug voor meer nieuws.

Meer informatie