Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

28 september 2017: geüpdatete functies en instellingen voor advertentieblokken

Deze aankondiging is gearchiveerd en mogelijk verouderd.

We voeren updates door in de beschikbare advertentietypen voor de advertentie-indelingen banners en interstitials, waaronder een nieuw gecombineerd advertentietype 'tekst, beeld en rich media', en videoadvertenties die beschikbaar zijn voor banneradvertentieblokken.

Deze updates worden doorgevoerd op 10 oktober 2017.

• Combinatie van tekst, beeld en rich media voor banners en interstitials

De advertentietypen tekst en beeld worden gecombineerd met rich media (HTML5 en andere interactieve advertenties) om de selectie van advertentietypen voor banner- en interstitial-advertentieblokken te stroomlijnen. Wordt standaard geselecteerd.

• Verwijdering van banneraanpassing

Wanneer u een banneradvertentieblok maakt, is het niet meer mogelijk om tekstadvertenties aan te passen.

Voorbeeld van de beëindiging van aangepaste kleuren voor advertentieblokken.

• Verwijdering van de knop Verplaatsen

De knop Verplaatsen wordt verwijderd van de pagina Advertentieblokken.

De AdMob-interface met de knop Verplaatsen in advertentieblokken.

• Toevoeging van videoadvertentietype aan bannersBINNENKORT BESCHIKBAAR

Het videoadvertentietype is nu beschikbaar voor banneradvertenties en werkt op dezelfde manier als de videoadvertenties die worden weergegeven in interstitial-advertentieblokken. Wordt standaard geselecteerd.

Voorbeeld van een video voor banneradvertenties onder Advertentietype.