Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Legg til en annonsekilde for sammenkjeding i en medieringsgruppe

Når du har opprettet en medieringsgruppe, må du legge til annonsekilder for tredjeparter for å fylle annonseforespørslene den kommer til å motta.

Velg ett av alternativene nedenfor for å legge til et tredjeparts annonsenettverk i en medieringsgruppe

Legg til en annonsekilde for sammenkjeding med optimalisering

Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til et tredjeparts annonsenettverk som en annonsekilde i en medieringsgruppe.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på navnet på medieringsgruppen du vil legge til nettverket for.
  4. Klikk på Legg til annonsekilde i tabellen for annonsekilder for sammenkjeding.
  5. Finn annonsekilden i listen som vises, eller begynn å skrive inn navnet på annonsekilden i søkefeltet. Klikk på Velg ved siden av annonsekilden du vil legge til. Optimaliser er valgt som standard. Merk: Enkelte annonsenettverk støtter kanskje ikke optimalisering, og i så fall vises ikke dette alternativet. Se i Støtter optimalisering-kolonnen for informasjon om annonsekilden din.
  6. Angi legitimasjonen som kreves for annonsekilden du valgte. Merk: Hvis du allerede har brukt dette annonsenettverket i en annen medieringsgruppe, blir du ikke bedt om å angi legitimasjonen på nytt.
  7. Se gjennom og merk av i Autorisasjon-avmerkingsboksen for å gi AdMob og Google tilgang til kontoen din. Merk: Hvis du tidligere har autorisert denne annonsekilden, blir du ikke bedt om å gjøre det på nytt.
  8. Angi en eCPM-verdi som skal brukes for dette nettverket til AdMob har samlet inn nok data til å optimalisere. Denne eCPM-verdien brukes til å posisjonere nettverket på en dynamisk måte i medieringskjeden, der det konkurrerer med andre annonsekilder om å innfri annonseforespørsler.
  9. Klikk på Fortsett.
  10. Angi tilordningsinformasjonen for hver annonseenhet. I de fleste tilfeller er disse detaljene tilgjengelige i kontoen din for annonsenettverket.
  11. Klikk på Ferdig.

12. Klikk på Lagre. Medieringsgruppen lagres.

Ikke glem å følge Google Developers-veiledningen når du skal implementere mediering i appene dine. Hvis du ikke fullfører dette trinnet, kan ikke innkommende annonseforespørsler innfris i medieringsprosessen.

Legg til en annonsekilde for sammenkjeding uten optimalisering

Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til et tredjeparts annonsenettverk som en annonsekilde i en medieringsgruppe.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på navnet på medieringsgruppen du vil legge til nettverket for.
  4. Klikk på Legg til annonsekilde i tabellen for annonsekilder for sammenkjeding.
  5. Finn annonsekilden i listen som vises, eller begynn å skrive inn navnet på annonsekilden i søkefeltet. Klikk på Velg ved siden av annonsekilden du vil legge til.
  6. Hvis annonsekilden støtter optimalisering, er Optimaliser aktivert som standard. Klikk på bryteren for å deaktivere innstillingen.
  7. Angi en manuell eCPM-verdi som skal brukes for dette annonsenettverket. Denne eCPM-verdien brukes til å posisjonere nettverket på en dynamisk måte i medieringskjeden, der det konkurrerer med andre annonsekilder om å innfri annonseforespørsler.
  8. Klikk på Fortsett.
  9. Angi tilordningsinformasjonen for hver annonseenhet. I de fleste tilfeller er disse detaljene tilgjengelige i kontoen din for annonsenettverket.
  10. Klikk på Ferdig.
  11. Klikk på Lagre. Medieringsgruppen lagres.

Ikke glem å følge Google Developers-veiledningen når du skal implementere mediering i appene dine. Hvis du ikke fullfører dette trinnet, kan ikke innkommende annonseforespørsler innfris i medieringsprosessen.