Føj en vandfaldsannoncekilde til en formidlingsgruppe

After you've created a mediation group, you’ll need to add third-party ad sources to fill the ad requests it will receive.

Vælg en af nedenstående valgmuligheder for at føje et tredjepartsannoncenetværk til en formidlingsgruppe.

Tilføj en vandfaldsannoncekilde med optimering

Følg nedenstående trin for at tilføje et tredjepartsnetværk som annoncekilde i en formidlingsgruppe.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som du føjer netværket til.
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen Vandfaldsannoncekilder.
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje. Valgmuligheden Optimer er aktiveret som standard. Bemærk! Nogle annoncenetværk understøtter muligvis ikke optimering, og denne valgmulighed vil da ikke blive vist. Se kolonnen Understøtter optimering for at få oplysninger om din annoncekilde.
  6. Indtast de loginoplysninger, der kræves af den valgte annoncekilde. Bemærk! Hvis du allerede har brugt dette annoncenetværk i en anden formidlingsgruppe, bliver du ikke bedt om loginoplysningerne igen.
  7. Gennemgå oplysningerne, og markér afkrydsningsfeltet Godkendelse for at give AdMob og Google adgang til din konto. Bemærk! Hvis du har godkendt denne annoncekilde tidligere, bliver du ikke bedt om det igen.
  8. Angiv en eCPM-værdi, som dette netværk skal bruge, før AdMob kan indsamle nok data til optimering. eCPM-værdien bliver brugt til at placere netværket dynamisk i formidlingskæden, hvor det vil konkurrere om annonceanmodninger med andre annoncekilder.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Angiv tilknytningsoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde bliver disse oplysninger tilgængelige på din konto sammen med annoncenetværket.
  11. Klik på Udfør.

12. Klik på Gem. The mediation group will be saved.

Husk at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke udfylde indkommende annonceanmodninger.

Tilføj en vandfaldsannoncekilde uden optimering

Følg nedenstående trin for at tilføje et tredjepartsnetværk som annoncekilde i en formidlingsgruppe.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som du føjer netværket til.
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen Vandfaldsannoncekilder.
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje.
  6. Hvis annoncekilden understøtter optimering, aktiveres indstillingen Optimer som standard. Klik på kontakten, så den slås fra.
  7. Angiv en manuel eCPM-værdi, der skal bruges af dette annoncenetværk. eCPM-værdien bliver brugt til at placere netværket dynamisk i formidlingskæden, hvor det vil konkurrere om annonceanmodninger med andre annoncekilder.
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Angiv tilknytningsoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde bliver disse oplysninger tilgængelige på din konto sammen med annoncenetværket.
  10. Klik på Udfør.
  11. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Husk at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke udfylde indkommende annonceanmodninger.