Formidling

Føj et tredjepartsnetværk til en formidlingsgruppe

Når du har oprettet en formidlingsgruppe, skal du tilføje de annoncekilder, der skal udfylde de annonceanmodninger, den modtager. Når du tilføjer et tredjepartsannoncenetværk, kan du vælge, om du vil optimere det eller ej, eventuelt angive en eCPM-værdi og aktivere eller deaktivere andre indstillinger.

Vælg en af nedenstående valgmuligheder for at føje et tredjepartsannoncenetværk til en formidlingsgruppe.

Tilføj et tredjepartsnetværk med optimering

Følg nedenstående trin for at tilføje et tredjepartsnetværk som annoncekilde i en formidlingsgruppe.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som du føjer netværket til.
  4. Klik på Tilføj annoncenetværk i annoncekildetabellen.
  5. Vælg et annoncenetværk i rullemenuen. Valgmuligheden Optimer er aktiveret som standard. Bemærk! Nogle annoncenetværk understøtter muligvis ikke optimering, og denne valgmulighed vil da ikke blive vist.
  6. Indtast de loginoplysninger, der kræves for det valgte annoncenetværk. Bemærk! Hvis du allerede har brugt dette annoncenetværk i en anden formidlingsgruppe, bliver du ikke bedt om loginoplysningerne igen.
  7. Gennemgå oplysningerne, og markér afkrydsningsfeltet Godkendelse for at give AdMob og Google adgang til din konto. Bemærk! Hvis du har godkendt dette annonce netværk tidligere, bliver du ikke bedt om det igen.
  8. Indtast det eCPM, der skal bruges for dette netværk, indtil AdMob kan indsamle tilstrækkelige data til at udføre optimering. eCPM-værdien bliver brugt til at placere netværket dynamisk i formidlingskæden, hvor det vil konkurrere om annonceanmodninger med andre annoncekilder.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Angiv konfigurationsoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde bliver disse oplysninger tilgængelige på din konto sammen med annoncenetværket.

11. Klik på Udfør.

12. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Husk at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke udfylde indkommende annonceanmodninger.

Tilføj et tredjepartsnetværk uden optimering

Følg nedenstående trin for at tilføje et tredjepartsnetværk som annoncekilde i en formidlingsgruppe.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som du føjer netværket til.
  4. Klik på Tilføj annoncenetværk i annoncekildetabellen.
  5. Vælg et annoncenetværk i rullemenuen.
  6. Valgmuligheden Optimer er aktiveret som standard. Klik på kontakten, så den slås fra.
  7. Indtast en manuel eCPM-værdi, der skal bruges for dette annoncenetværk. eCPM-værdien bliver brugt til at placere netværket dynamisk i formidlingskæden, hvor det vil konkurrere om annonceanmodninger med andre annoncekilder.
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Angiv konfigurationsoplysningerne for hver annonceenhed. I de fleste tilfælde bliver disse oplysninger tilgængelige på din konto sammen med annoncenetværket.

10. Klik på Udfør.

11. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Husk at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke udfylde indkommende annonceanmodninger.