Bemiddeling

Het AdMob-netwerk toevoegen aan een bemiddelingsgroep

Nadat u een bemiddelingsgroep heeft gemaakt, moet u advertentiebronnen toevoegen om de advertentieverzoeken te vullen die de bemiddelingsgroep ontvangt. Wanneer u een advertentienetwerk van derden toevoegt, kunt u kiezen of u dit wilt optimaliseren. Ook kunt u een eCPM-waarde instellen (indien van toepassing) en andere opties in- of uitschakelen.

Selecteer een van de volgende opties om het AdMob-netwerk aan een bemiddelingsgroep toe te voegen.

Het AdMob-netwerk met optimalisatie toevoegen

Volg de stappen hieronder om het AdMob-netwerk met optimalisatie als advertentiebron aan een bemiddelingsgroep toe te voegen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op de naam van de bemiddelingsgroep waaraan u het netwerk toevoegt.
  4. Klik op Advertentienetwerk toevoegen in de tabel met advertentiebronnen.
  5. Selecteer AdMob in het dropdownmenu.
  6. Klik op Gereed.
  7. Klik op Opslaan. De bemiddelingsgroep wordt opgeslagen.

Vergeet niet om de Google Developers-gids te gebruiken om bemiddeling in uw apps te implementeren. Bemiddeling kan inkomende advertentieverzoeken alleen vullen als u deze stap heeft voltooid.

Het AdMob-netwerk zonder optimalisatie toevoegen

Volg de stappen hieronder om het AdMob-netwerk zonder optimalisatie als advertentiebron aan een bemiddelingsgroep toe te voegen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op de naam van de bemiddelingsgroep waaraan u het netwerk toevoegt.
  4. Klik op Advertentienetwerk toevoegen in de tabel met advertentiebronnen.
  5. Selecteer AdMob in het dropdownmenu.
  6. Klik op de schakelaar Optimaliseren om deze optie uit te schakelen.
  7. Klik op Gereed.
  8. Klik op Opslaan. De bemiddelingsgroep wordt opgeslagen.

Vergeet niet om de Google Developers-gids te gebruiken om bemiddeling in uw apps te implementeren. Bemiddeling kan inkomende advertentieverzoeken alleen vullen als u deze stap heeft voltooid.