Välitys

AdMob-verkoston käyttäminen välitysryhmässä

Kun luot välitysryhmän, AdMob-verkosto lisätään automaattisesti mainoslähteeksi ja reaaliaikainen todellinen tuhannen näyttökerran hinta (eCPM) otetaan käyttöön.

eCPM-hinnan ansiosta AdMob-verkosto voidaan sijoittaa waterfall-välitysketjuun dynaamisesti ja näyttökertakohtaisesti. Jos AdMob pystyy näyttämään mainoksen suuremmalla tuhannen näyttökerran hinnalla kuin muut waterfall-välitysketjussa olevat mainoslähteet, se täyttää pyynnön.

eCPM-hinnan poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa muutettavan välitysryhmän nimeä.
  4. Klikkaa Waterfall-mainoslähteiden taulukosta Kirjoita viesti kohdan Reaaliaikainen todellinen tuhannen näyttökerran hinta.
  5. Poista Optimoi‑vaihtoehto käytöstä klikkaamalla sen vaihtopainiketta.
  6. Kirjoita manuaalinen eCPM-hinta, jota käytetään AdMob-verkostossa. eCPM-hinnan avulla AdMob-verkosto sijoitetaan välitysketjuun, jossa se kilpailee muiden mainoslähteiden kanssa mainospyyntöjen täyttämiseksi.
  7. Klikkaa Vahvista
  8. Klikkaa Tallenna. The mediation group will be saved.

Muista käyttää Google Developers ‑opasta, kun otat sovelluksissasi käyttöön välityksen. Jos et suorita tätä vaihetta, välitys ei voi täyttää saapuvia mainospyyntöjä.