Formidling

Føj AdMob-netværket til en formidlingsgruppe

Når du har oprettet en formidlingsgruppe, skal du tilføje de annoncekilder, der skal udfylde de annonceanmodninger, den modtager. Når du tilføjer et tredjepartsannoncenetværk, kan du vælge, om du vil optimere det eller ej, eventuelt angive en eCPM-værdi og aktivere eller deaktivere andre indstillinger.

Vælg en af følgende valgmuligheder for at føje AdMob-netværket til en formidlingsgruppe.

Tilføj AdMob-netværket med optimering

Følg nedenstående trin for at tilføje AdMob-netværket som annoncekilde i en formidlingsgruppe med optimering:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som du føjer netværket til.
  4. Klik på Tilføj annoncenetværk i annoncekildetabellen.
  5. Vælg AdMob i rullemenuen.
  6. Klik på Udfør.
  7. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Husk at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke udfylde indkommende annonceanmodninger.

Tilføj AdMob-netværket uden optimering

Følg nedenstående trin for at tilføje AdMob-netværket som annoncekilde i en formidlingsgruppe uden brug af optimering:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som du føjer netværket til.
  4. Klik på Tilføj annoncenetværk i annoncekildetabellen.
  5. Vælg AdMob i rullemenuen.
  6. Klik på kontakten Optimer, så den slås fra.
  7. Klik på Udfør.
  8. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.

Husk at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere formidling i dine apps. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan formidling ikke udfylde indkommende annonceanmodninger.