Formidling

Administrer dine formidlingsgrupper

Skift prioritet for formidlingsgrupper, og filtrer, aktivér, fjern, kopier eller sæt formidlingsgrupper på pause i formidlingstabellen

Foretag ændringer i en formidlingsgruppe

Redigere en formidlingsgruppe ved at følge nedenstående trin.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, du vil ændre, i formidlingsgruppetabellen.
  4. Foretag de ønskede ændringer.
  5. Klik på Gem.

Skift prioritet for formidlingsgrupper

AdMob bruger prioritet til at forebygge konflikter, når en annonceanmodning matcher flere formidlingsgrupper. AdMob vælger altid den matchende formidlingsgruppe, der har højest prioritet, til at opfylde annonceanmodningen. Få flere oplysninger om prioritet

Rediger den prioritet, der er knyttet til dine formidlingsgrupper, ved at følge nedenstående trin.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Hold markøren over den værdi, du vil ændre, i kolonnen Prioritet i formidlingsgruppetabellen.
  4. Klik på Rediger.
  5. Indtast et tal.
  6. Klik på Gem.

Filtrer formidlingsgruppetabellen

Du kan bruge filtre til at sortere i formidlingsgruppetabellen. Filtre er særligt anvendelige, hvis du har en lang list med formidlingsgrupper, eller hvis du leder efter alle grupper med bestemte kriterier.

Eksempel

En udgiver vil finde ud af, hvilke af hendes formidlingsgrupper der er målrettet mod iOS-brugere i Mexico. Hun kan tilføje filtre for iOS (platform) og Mexico (land eller område), så hun udelukkende får vist formidlingsgrupper, hvor iOS er valgt for platformen, og som har målretning mod Mexico.

Føj et filter til formidlingsgruppetabellen ved at følge nedenstående trin:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på Filtrer i formidlingsgruppetabellen.
  4. Vælg de filtre, du vil bruge.
  5. Klik på Gem.

Når filtrene er anvendt, viser formidlingsgruppetabellen kun de formidlingsgrupper, der matcher kriterierne.

Klik på Fjern for at fjerne et filter.

Sæt en formidlingsgruppe på pause

Udfør følgende trin for at sætte en formidlingsgruppe på pause

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de formidlingsgrupper, du vil sætte på pause.
  4. Klik på Skift status
  5. Klik på Pause.

Aktivér en formidlingsgruppe

Udfør følgende trin for at aktivere en formidlingsgruppe, der er sat på pause.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de formidlingsgrupper, du vil aktivere.
  4. Klik på Skift status
  5. Klik på Aktivér.

Fjern en formidlingsgruppe

Følg nedenstående trin for at fjerne en formidlingsgruppe. Bemærk! Hvis du fjerner en formidlingsgruppe, vil den ikke længere bidrage til formidling, og den kan ikke gendannes.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de formidlingsgrupper, du vil fjerne.
  4. Klik på Skift status
  5. Klik på Fjern.

Du kan ikke redigere, fjerne eller sætte formidlingsgruppen AdMob (standard) på pause.