Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Betalingsmåte

Bekreft en testinnbetaling fra Google

For å motta betalinger via elektronisk overføring av midler (EFT) må du bekrefte bankkontoen din ved hjelp av en testinnbetaling. En testinnbetaling er et mindre beløp (under USD 1) som Google sender deg for å «teste» bankkontoen din.

Vi gjør dette for å forsikre oss om at når vi senere skal sende deg en reell betaling, så går betalingen til riktig bankkonto. Du kan kontrollere om du har mottatt den, ved å sjekke kontoutskriften eller forhøre deg med banken.

Testinnbetalingen kommer ikke til fremgå på kontoutskriften din umiddelbart – denne prosessen tar 2–5 virkedager. Vent til du ser at beløpet faktisk er satt inn på bankkontoen din, før du oppgir det i AdSense-kontoen din. Se denne videoen om prosessen med å legge til EFT og verifisere testinnbetalingen.

Når du har mottatt testinnbetalingen, følger du denne fremgangsmåten for å bekrefte bankkontoen din:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Betalinger og deretter på Betalingsopplysninger.

Det vises et rødt varsel i AdSense-kontoen din.

3. Klikk på Legg til betalingsmåte.
  4. Klikk på Bekreft nå.
  5. Velg testbetalingsbeløpet som vises i kontoutskriften din, fra rullegardinmenyen.
  6. Klikk på Bekreft.

Hvis beløpene stemmer overens, er bankkontoen din bekreftet. Du kan nå motta betalinger via EFT.

Vanlige spørsmål om testinnbetalinger

Her har du svar på noen vanlige spørsmål om testinnbetalinger:

Hva skjer hvis jeg fortsatt ikke har mottatt testinnbetalingen etter ti virkedager?

Hvis du ikke har mottatt testinnbetalingen etter ti virkedager, har du sannsynligvis oppgitt feil bankkontoopplysninger. I så fall råder vi deg til å gjøre følgende:

1. Kontakt banken din for å kontrollere hvorvidt du har riktige bankkontoopplysninger.
  2. Legg til en ny betalingsmåte med de oppdaterte bankkontoopplysningene dine, angi den som primær betalingsmåte, og vent til testinnbetalingen har kommet inn.
  3. Slett de gamle betalingsopplysningene dine.

Kan bankkontoen min bekreftes uten at det brukes en testinnbetaling?

Nei. Bankkontoen må bekreftes med en testinnbetaling før vi kan sende deg reelle betalinger. Dette er en forholdsregel vi tar av sikkerhetsgrunner, slik at betalingene dine skal settes inn på rett konto.

Merk: Kontoer i følgende land eller områder trenger ikke å bekreftes gjennom testinnbetalinger: Bulgaria, Gibraltar, Island, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Romania og Sør-Afrika.

Hvor finner jeg testinnbetalingen?

Avhengig av hvilket land banken din er hjemmehørende i, er testinnbetalingen merket med ett av alternativene nedenfor i bankkontoen din:

• AFS RE GOOGLE
  • AFS RE GOOGLE ADSENSE
  • ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED
  • BFS FINANCE LTD
  • CITIBANK IRELAND FINANCIAL SERVICES
  • Google AdSense Payment

Jeg har mottatt en testinnbetaling, men jeg får fortsatt ikke bekreftet bankkontoen min. Hva bør jeg gjøre?

Hvis du har mottatt testinnbetalingen, men ikke har kunnet bekrefte bankkontoen din, kan dette skyldes følgende:

• Banken din har trukket et gebyr fra testinnbetalingen, slik at beløpet vi sendte deg, ikke stemmer overens med beløpet du mottok. Kontakt banken din for å få bekreftet den eksakte testinnbetalingen du mottok, før gebyret ble trukket fra, og oppgi så dette beløpet i AdSense-kontoen din.
  • Du har forsøkt å oppgi testinnbetalingen tre ganger, som er det maksimale antallet forsøk du har. Du er derfor blokkert fra å oppgi beløpet igjen. Kontakt brukerstøtten for AdSense for å få hjelp med å løse dette problemet.