Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Maksutapa

Googlelta saadun testitalletuksen vahvistaminen

Jos haluat vastaanottaa maksuja EFT-maksuina, sinun on vahvistettava pankkitilisi testitalletuksella. Testitalletus on pieni rahasumma (alle 1 $), jonka Google tallettaa pankkitilillesi tilin testaamiseksi.

Näin varmistetaan, että varsinaiset maksut suoritetaan oikealle pankkitilille. Voit tarkistaa testitalletuksen saapumisen tiliotteestasi tai ottamalla yhteyttä pankkiisi.

Testitalletus ei näy tiliotteessasi heti, sillä prosessiin menee 2–5 arkipäivää. Odota, että summa on talletettu pankkitilillesi, ja lisää summa AdSense-tilillesi vasta sen jälkeen. Katso tästä videosta, miten lisäät EFT-maksut maksutavaksi ja vahvistat testitalletuksen.

Kun testitalletus on saapunut pankkitilillesi, vahvista pankkitili seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.

AdSense-tililläsi näkyy punainen varoitus.

3. Valitse Lisää maksutapa.
  4. Klikkaa Vahvista nyt.
  5. Valitse avattavasta valikosta pankkitilillesi saamasi testitalletussumma.
  6. Klikkaa Vahvista.

Jos summat vastaavat toisiaan, pankkitilisi on vahvistettu. Nyt voit vastaanottaa EFT-maksuja.

Usein kysyttyä testitalletuksista

Alla on vastaukset seuraaviin testitalletuksia koskeviin kysymyksiin:

Mitä jos en ole saanut testitalletusta 10 arkipäivän kuluttua?

Jos testitalletus ei ole tullut tilillesi 10 arkipäivän kuluttua, pankkitilisi tiedot ovat todennäköisesti virheelliset. Tässä tapauksessa suosittelemme tekemään näin:

1. Ota yhteyttä pankkiisi ja varmista, että sinulla on oikeat pankkitilitiedot.
  2. Lisää uusi maksutapa ja päivitetyt pankkitilitiedot, aseta se ensisijaiseksi maksutavaksi ja odota testitalletusta.
  3. Poista vanhat maksutiedot.

Onko pankkitilin vahvistaminen mahdollista ilman testitalletusta?

Ei ole. Pankkitilisi on vahvistettava testitalletuksella, ennen kuin voimme lähettää sinulle todellisia maksuja. Tämä on turvallisuussyistä tehtävä varotoimenpide, jolla varmistetaan, että maksut saapuvat perille.

Huom. Tiliä ei tarvitse vahvistaa testitalletuksella seuraavilla alueilla: Bulgaria, Etelä-Afrikka, Gibraltar, Islanti, Latvia, Liechtenstein, Liettua ja Romania.

Mistä löydän testitalletukseni?

Pankkitililläsi näkyy testitalletuksen kohdalla pankin maasta riippuen jokin seuraavista tunnisteista:

• AFS RE GOOGLE
  • AFS RE GOOGLE ADSENSE
  • ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED
  • BFS FINANCE LTD
  • CITIBANK IRELAND FINANCIAL SERVICES
  • Google AdSense Payment

Sain testitalletuksen, mutta en silti pysty vahvistamaan pankkitiliäni. Mitä teen?

Jos sait testitalletuksen, mutta et kuitenkaan pysty vahvistamaan pankkitiliäsi, se voi johtua seuraavista syistä:

• Pankkisi on veloittanut palkkion testitalletuksesta, eikä lähettämämme summa vastaakaan saamaasi summaa. Ota yhteyttä pankkiisi ja selvitä saamasi testitalletuksen tarkka summa ennen palkkion veloittamista. Syötä sitten kyseinen summa AdSense-tilillesi.
  • Olet yrittänyt lisätä testitalletuksen summan kolme kertaa, joka on yritysten enimmäismäärä. Tästä syystä et voi enää lisätä summaa uudelleen. Ota yhteyttä AdSense-tukeen ongelman ratkaisemiseksi.