Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Betalingsform

Bekræft en testindbetaling fra Google

Hvis du vil modtage betalinger via EFT, skal du bekræfte din bankkonto ved hjælp af en testindbetaling. En testindbetaling er et lille beløb (mindre end 1 USD), som sendes af Google for at teste din bankkonto.

Vi gør dette for at sikre, at vi sender din faktiske betaling til den rigtige bankkonto, når vi sender den. Du kan kontrollere, om du har modtaget den, ved at gennemgå dit kontoudtog eller kontakte din lokale bank.

Det tager 2-5 hverdage, før du kan se testindbetalingen på dit kontoudtog. Vent med at angive beløbet på din AdSense-konto, til du har set det faktiske beløb, der er indsat på din bankkonto. Se denne video for at gennemgå processen med tilføjelse af elektronisk pengeoverførsel og verificering af testindbetalingen.

Når du har modtaget testindbetalingen, skal du gøre følgende for at bekræfte din bankkonto:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og derefter på Betalingsoplysninger.

Du kan se en kritisk advarsel på din AdSense-konto.

3. Klik på Tilføj betalingsmetode.
  4. Klik på Verificer nu.
  5. Angiv det testindbetalingsbeløb, som du har modtaget på din bankkonto, på den rullemenu, der vises.
  6. Klik på Verificer.

Hvis beløbene stemmer, bliver din bankkonto bekræftet. Du er nu klar til at modtage betalinger via elektronisk pengeoverførsel.

Ofte stillede spørgsmål om testindbetalinger

Her er svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have vedrørende testindbetalinger:

Hvad sker der, hvis jeg ikke har modtaget min testindbetaling efter 10 hverdage?

Hvis du ikke har modtaget din testindbetaling efter 10 hverdage, har du sandsynligvis angivet forkerte bankkontooplysninger. I dette tilfælde råder vi dig til at gøre følgende:

1. Kontakt din bank for at sikre, at du har de korrekte bankoplysninger.
  2. Tilføj en ny betalingsmetode med dine opdaterede bankkontooplysninger, angiv den som din primære betalingsmetode, og vent på, at testindbetalingen går ind på din konto.
  3. Fjern dine gamle betalingsoplysninger.

Kan jeg bekræfte min bankkonto uden en testindbetaling?

Nej. Din bankkonto skal bekræftes med en testindbetaling, før vi kan sende dig en faktisk betaling. Dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager, så vi kan være sikre på, at betalingen når frem til dig.

Bemærk! Du behøver ikke at verificere din konto med en testindbetaling i følgende lande og territorier: Bulgarien, Gibraltar, Island, Letland, Liechtenstein, Litauen, Rumænien og Sydafrika.

Hvor finder jeg min testindbetaling?

Afhængigt af hvilket land din bank ligger i, vises testindbetalingen på din bankkonto under en af følgende etiketter:

• AFS RE GOOGLE
  • AFS RE GOOGLE ADSENSE
  • ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED
  • BFS FINANCE LTD
  • CITIBANK IRELAND FINANCIAL SERVICES
  • Google AdSense Payment

Jeg har modtaget en testindbetaling, men kan stadig ikke bekræfte min bankkonto. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har modtaget din testindbetaling, men ikke har kunnet bekræfte din bankkonto, kan det skyldes følgende ting:

• Din bank har opkrævet et gebyr for at behandle din testindbetaling, så det beløb, vi har sendt dig, er ikke det samme som det beløb, du har modtaget. Kontakt din bank for at få dem til at oplyse dig om den nøjagtige testindbetaling, du har modtaget, før gebyret blev opkrævet, og angiv derefter dette beløb på din AdSense-konto.
  • Du har forsøgt at indtaste din testindbetaling de maksimale tre gange, og du er dermed blokeret fra at indtaste den igen. Kontakt AdSense Support for at få hjælp til at løse dette problem.