Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

App-extensie

Een app-ID of advertentieblok-ID zoeken

Wanneer u een advertentieblok maakt, moet u bij de laatste stap de app-ID en de eventuele advertentieblok-ID('s) kopiëren en in de code van uw app plakken. In dit artikel wordt uitgelegd waar u uw app-ID en advertentieblok-ID('s) kunt vinden en kopiëren.

• App-ID: Een uniek ID-nummer dat aan uw apps wordt toegewezen wanneer ze aan AdMob worden toegevoegd. De app-ID wordt gebruikt om uw apps te identificeren.
  • Advertentieblok-ID: Een uniek ID-nummer dat aan elk advertentieblok wordt toegewezen wanneer het in AdMob wordt gemaakt. De advertentieblok-ID wordt toegevoegd aan de code van uw app en gebruikt om advertentieverzoeken van het advertentieblok te identificeren.
Documentatie voor ontwikkelaars Raagpleeg voor meer informatie de handleiding 'Get Started' (Android, iOS) van Google Developers voor de juiste advertentie-indeling(en): banner, interstitial, met beloning, native.

Een app-ID terugvinden

De AdMob-interface met informatie over hoe u de app-ID vindt.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op Alle apps.
  4. Klik om te kopiëren Klik om te kopiëren in de kolom App-ID van een app.

Een advertentieblok-ID terugvinden

De AdMob-interface met informatie over hoe u een advertentieblok-ID vindt.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op de naam van de app die aan het advertentieblok is gekoppeld.

Opmerking: Als u de app niet kunt vinden in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps bekijken. Klik daarna op de naam van de app.

4. Klik in de zijbalk op Advertentieblokken.
  5. Klik om te kopiëren Klik om te kopiëren in de kolom Advertentieblok-ID van een advertentieblok.