Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Find et app-id eller annonceenheds-id

I det sidste trin af oprettelsen af annonceenheden skal du kopiere og indsætte app-id'et og eventuelle annonceenheds-id'er i din apps kode. I denne artikel kan du læse om, hvor du finder og kopierer dit app-id og dine annonceenheds-id'er.

• App-id: Et unikt id-nummer, der tildeles dine apps, når de føjes til AdMob. App-id'et bruges til at identificere dine apps.
  • Annonceenheds-id: Et entydigt id, der knyttes til hver af dine annonceenheder, når de oprettes i AdMob. Annonceenheds-id'et føjes til din apps kode og kan bruges til at identificere annonceanmodninger fra annonceenheden.
Dokumentation til udviklere Få flere oplysninger om implementering ved at læse Google Developers' vejledning til at komme godt i gang (Android, iOS), som indeholder de relevante annonceformater: Banner, mellemliggende annonce, bonusannonce og native-annonce.

Find et app-id

Visning af, hvordan man finder app-id'et på AdMob-grænsefladen

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Klik på Alle apps.
  4. Klik for at kopiere Klik for at kopiere i kolonnen App-id i appen.

Find et annonceenheds-id

Visning af, hvordan man finder et annonceenheds-id på AdMob-grænsefladen

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den app, der er knyttet til annonceenheden.

Bemærk! Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de seneste benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.

4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. Klik for at kopiere Klik for at kopiere i kolonnen Annonceenheds-id for en annonceenhed.