De code van uw app updaten om advertenties weer te geven

Nadat u een app heeft ingesteld in AdMob en er een advertentieblok aan heeft toegevoegd, moet u als laatste stap het advertentieblok in de code van uw app implementeren. Volg de instructies in de handleiding Get Started van Google Developers voor Android of iOS. Tijdens de implementatie heeft u uw app-ID en advertentieblok-ID nodig.

Meer informatie over de implementatie van elke advertentie-indeling: