Opdater din appkode for at vise annoncer

Når du har konfigureret en app i AdMob og føjet en annonceenhed til den, er det sidste trin at implementere annonceenheden i din apps kode. Følg Google Developers-vejledningen Kom godt i gang til Android eller iOS. Du skal bruge dit app-id og dit annonceenheds-id under implementeringen.

Yderligere oplysninger om implementering af hvert annonceformat: