Etusivu ja aloittaminen

AdMobiin rekisteröityminen

Tervetuloa AdMobiin!

AdMobissa kaikki tarvitsemasi mobiilimainosten toiminnot on yhdistetty samaan alustaan, joten saat enemmän aikaiseksi ja voit yrittää kasvattaa tulojasi. Uuden sovelluskeskeisen käyttöliittymän myötä sovelluksesi sijoitetaan etualalle.

Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä AdMobiin käyttämällä nykyistä Google-tiliäsi tai voit luoda uuden Google-tilin. AdMob käyttää myös AdSense- ja Google Ads -tilejäsi joidenkin ominaisuuksien, esimerkiksi maksujen ja oman yrityksen mainosten, hallintaan. Jos sinulla ei vielä ole näitä tilejä, voit luoda ne rekisteröinnin yhteydessä.

Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista ja aloita AdMobiin rekisteröityminen.

Minulla on jo AdSense-tili. Tarvitsen Google Ads -tilin.

Suorita seuraavat vaiheet, jos sinulla on jo AdSense-tili, joka on liitetty siihen Google-tiliin, jota käytät AdMobiin rekisteröitymiseen:

1. Siirry osoitteeseen https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään Google-tilillä, jos haluat rekisteröityä AdMobiin nykyiseen AdSense-tiliisi liitetyllä Google-tilillä. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita ja kirjaudu sisään kyseiselle tilille.
  3. Tarkista AdSense-tilin tiedot, jotka tuotiin automaattisesti AdMobiin.
  4. Luo uusi Google Ads -tili täydentämällä tilin tiedot:
    1. Google Ads -laskutusvaluutta: Valitse haluamasi valuutta. Tämä on valuutta, jolla maksat Googlelle, jos päätät käyttää Google Adsia maksullisten kampanjoiden näyttämiseen. Sitä ei voi muuttaa myöhemmin.
    2. Aikavyöhyke: Valitse aikavyöhyke. Raportointitietojen tarkkuuden varmistamiseksi suosittelemme, että määrität Google Ads- ja AdSense-tileillesi saman aikavyöhykkeen.
  5. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet lukenut ja että hyväksyt ohjelmasäännöt, AdSensen käyttöehdot ja Google Adsin käyttöehdot.
  6. Klikkaa Luo AdMob-tili.

Minulla on jo sekä AdSense-tili että Google Ads -tili.

Suorita seuraavat vaiheet, jos sinulla on jo AdSense-tili ja Google Ads -tili, jotka on liitetty Google-tiliin, jota käytät AdMobiin rekisteröitymiseen:

1. Siirry osoitteeseen https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään Google-tilillä, jos haluat rekisteröityä AdMobiin Google-tilillä, joka on liitetty nykyisiin AdSense- ja Google Ads -tileihisi. Jos haluat luoda uuden Google-tilin, klikkaa Luo uusi Google-tili ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  3. Tarkista AdSense-tilin ja Google Ads -tilin tiedot, jotka tuotiin automaattisesti AdMobiin.
  4. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet lukenut ja että hyväksyt ohjelmasäännöt, AdSensen käyttöehdot ja Google Adsin käyttöehdot.
  5. Klikkaa Luo AdMob-tili.

Minulla on jo Google Ads -tili. Tarvitsen AdSense-tilin.

Suorita seuraavat vaiheet, jos sinulla on jo Google Ads -tili, joka on liitetty siihen Google-tiliin, jota käytät AdMobiin rekisteröitymiseen:

1. Siirry osoitteeseen https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään Google-tilillä, jos haluat rekisteröityä AdMobiin Google-tilillä, joka on liitetty nykyiseen Google Ads -tiliisi. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita ja kirjaudu sisään kyseiselle tilille.
  3. Luo uusi AdSense-tili täydentämällä tilin tiedot:
    1. Maa tai alue: Valitse sijaintisi. Valintasi määrittää valuutan, jossa Google maksaa sinulle.
    2. Aikavyöhyke: Valitse aikavyöhyke. Raportointitietojen tarkkuuden varmistamiseksi suosittelemme, että määrität Google Ads- ja AdSense-tileillesi saman aikavyöhykkeen.
  4. Tarkista Google Ads -tilin tiedot, jotka tuotiin automaattisesti AdMobiin.
  5. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet lukenut ja että hyväksyt ohjelmasäännöt, AdSensen käyttöehdot ja Google Adsin käyttöehdot.
  6. Klikkaa Luo AdMob-tili.

Minulla ei ole AdSense- eikä Google Ads -tiliä. Tarvitsen molemmat.

Suorita seuraavat vaiheet, jos sinulla ei vielä ole AdSense- eikä Google Ads -tiliä liitettyinä Google-tiliin, jota käytät AdMobiin rekisteröitymiseen:

1. Siirry osoitteeseen https://apps.admob.com.

2. Klikkaa Kirjaudu sisään Google-tilillä, jos haluat rekisteröityä nykyisellä Google-tililläsi, tai klikkaa Luo uusi Google-tili, jos haluat luoda uuden tilin. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  3. Luo uudet AdSense- ja Google Ads -tilisi täydentämällä tilien tiedot:
    1. Maa tai alue: Valitse sijaintisi. Valintasi määrittää valuutan, jossa Google maksaa sinulle.
    2. Aikavyöhyke: Valitse aikavyöhyke. Raportointitietojen tarkkuuden varmistamiseksi suosittelemme, että määrität Google Ads- ja AdSense-tileillesi saman aikavyöhykkeen.
    3. Google Ads -laskutusvaluutta: Valitse haluamasi valuutta. Tämä on valuutta, jolla maksat Googlelle, jos päätät käyttää Google Adsia maksullisten kampanjoiden näyttämiseen. Sitä ei voi muuttaa myöhemmin.
  4. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet lukenut ja että hyväksyt ohjelmasäännöt, AdSensen käyttöehdot ja Google Adsin käyttöehdot.
  5. Klikkaa Luo AdMob-tili.