Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

AdMobiin rekisteröityminen

Kehittäjille suunnitellun AdMobin avulla voit saada enemmän tuloja sovelluksista, parantaa käyttökokemusta ja saada hyödyllisiä vinkkejä – kaikki tämä automaattisilla työkaluilla, jotka tekevät raskaan työn puolestasi.

AdMob-tilin luominen

Voit rekisteröityä AdMobiin uudella tai nykyisellä Google-tilillä. Luo AdMob-tili seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen https://apps.admob.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole Google-tiliä, valitse Luo tili
  3. Täytä tilin tiedot ja luo Google-julkaisijatili AdMobia varten:
    • Maa tai alue: Valitse sijaintisi. Valintasi määrittää valuutan, jossa Google maksaa sinulle.
    • Aikavyöhyke: Valitse aikavyöhyke. Raportointitietojen tarkkuuden varmistamiseksi suosittelemme, että määrität Google Ads- ja AdSense-tileillesi saman aikavyöhykkeen.
      Jos sinulla on jo Google-tiliin linkitetty AdSense-tili, sinulta kysytään, haluatko käyttää kyseistä tiliä Google-julkaisijatilinä. Jos et halua linkittää AdSense-tiliäsi tähän AdMob-tiliin, klikkaa Käytä toista Google-julkaisijatiliä
  4. Valitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet lukenut käyttöehdot.
  5. Klikkaa Luo AdMob-tili.

Tilin vahvistaminen

1. Vahvista viestintäasetukset ja klikkaa Seuraavaksi: Vahvista tilisi
  2. Lisää puhelinnumerosi.
  3. Valitse, haluatko saada vahvistuskoodin tekstiviestillä vai puhelinsoitolla.
  4. Valitse Jatka. Sinuun otetaan pian yhteyttä edellisessä vaiheessa valitsemallasi tavalla.
  5. Lisää saamasi 6-numeroinen vahvistuskoodi ja valitse Vahvista. Jos et saanut PIN-koodia, voit valita Lähetä PIN uudelleen ja yrittää uudelleen.
    Huom. Jos haluat käyttää AdMob-kampanjoita, sinun on linkitettävä Google Ads ‐tili. Lue lisää Googlen lisäpalveluiden linkittämisestä