Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

AdMobiin rekisteröityminen

Kehittäjille suunnitellun AdMobin avulla voit saada enemmän tuloja sovelluksista, parantaa käyttökokemusta ja saada käyttökelpoisia ideoita hyödyntämällä automaattisia työkaluja, jotka tekevät raskaan työn puolestasi.

Voit luoda AdMob-tilin seuraamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Luo AdMob-tili

Voit rekisteröityä AdMobiin uudella tai aiemmin luodulla Google-tilillä. Luo AdMob-tili seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen https://apps.admob.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole Google-tiliä, klikkaa Luo tili.
  3. Valitse, haluatko saada AdMobilta räätälöityjä ohjeita ja tulosehdotuksia.
  4. Valitse maa tai alue, jolla asut tällä hetkellä, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että saat maksut. Et voi muuttaa tätä myöhemmin.
  5. Täytä tilitiedot ja luo Google-julkaisijatili AdMobia varten:

Varmista, että käytät oikeaa Google-tiliä. Jos sinulla on jo Google-julkaisijatili käytössä AdSensessa tai jossakin muussa tuotteessa, varmista, että käytät siihen liittyvää Google-tiliä.

Jos haluat vaihtaa Google-tiliä ennen AdMobiin rekisteröitymistä, klikkaa oikeassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta. Klikkaa sitten "Lisää tili".

6. Merkitse ruutu valituksi vahvistaaksesi, että olet lukenut käyttöehdot.
  7. Klikkaa Aloita AdMobin käyttö.

Vaihe 2: Vahvista Google-tilisi

1. Lisää puhelinnumerosi.
    Puhelinvahvistusta ei tarvita, jos olet aiemmin vahvistanut yrityksesi Googlessa. Jos sitä edellytetään sinulta, saat ilmoituksen asiasta AdMob-rekisteröitymisen yhteydessä.
  2. Valitse, haluatko saada vahvistuskoodin tekstiviestillä vai puhelinsoitolla.
  3. Klikkaa Lähetä. Sinuun otetaan pian yhteyttä edellisessä vaiheessa valitsemallasi tavalla.
  4. Lisää saamasi 6-numeroinen vahvistuskoodi ja klikkaa Lähetä. Jos et ole saanut PIN-koodia, voit valita Lähetä PIN uudelleen ja yrittää uudelleen.

Vaihe 3: Lisää maksutietosi

Kun rekisteröidyt AbMobin käyttäjäksi, tilisi on vahvistettava ennen mainonnan aloittamista. Sinun on lisättävä maksutiedot, jotta tilisi voidaan vahvistaa. Maksutietoja ovat nimesi, tilisi tyyppi (henkilötili tai yritystili) ja maksuosoitteesi.

Vahvistusmenettely tehdään yleensä 24 tunnin kuluessa, mutta joskus harvoin siihen voi mennä kaksi viikkoa.