Politikker

Politik vedrørende belønningsbeholdning

Disse politikker gælder for belønningsannoncer, der vises via Google-annonceprodukter, uanset hvor og hvornår de vises:

• Transaktioner i forbindelse med belønninger fra belønningsannoncer er udelukkende en sag mellem udgiveren og brugeren. Google tildeler og bekræfter ingen belønninger.
  • Udgivere må ikke anmode andre om klikke på deres annoncer eller gøre brug af svigagtige implementeringsmetoder for at opnå klik. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, tilbud om betaling til brugere for at se annoncer eller foretage søgninger, løfte om betaling til tredjepart for en sådan adfærd og placering af vildledende billeder ud for individuelle annoncer.
  • Udgivere må ikke tilskynde brugerne til at interagere med belønningsannoncer ved hjælp af udtryk, der gør opmærksom på, at annonceinteraktionen vil være til gavn for udgiveren, f.eks. "støt os" eller lignende.
  • Der må ikke placeres belønningsannoncer i brugerflow, hvor der tilbydes økonomisk godtgørelse eller andre incitamenter, der kan konverteres til penge (f.eks. gavekort, rabat på fysiske varer eller tjenester og kryptovaluta).
  • Belønningsannoncer må kun vises for brugere, som aktivt har tilvalgt visning af den aktuelle belønningsannonce. Brugeren skal desuden tilvælge visning af hver enkelt belønningsannonce for sig og må altså ikke kunne tilmelde sig automatisk visning af belønningsannoncer.
  • Ikke-tilgængelige belønninger: Udgivere, der placerer Google-annoncer i belønningsbeholdning, må ikke gøre følgende:
    • Tilbyde en belønning, der ikke kan indløses
    • Undlade at tildele brugeren belønningen, efter at vedkommende har fuldført den relevante opgave.
  • Tilfældigt udvalgte belønninger: Udgivere, der placerer Google-annoncer i belønningsbeholdning, må gerne tilbyde tilfældigt udvalgte belønninger, forudsat at brugeren gøres opmærksom på sandsynligheden for at opnå hver enkelt belønning.
  • Krav vedrørende belønningsbeskrivelser: Udgivere, der placerer Google-annoncer i belønningsbeholdning, skal klart og præcist oplyse følgende:
    • Den obligatoriske handling (f.eks. "Se denne annonce og få 100 guldmønter" eller "Se denne annonce og få et krigersværd")
      • Den obligatoriske handling må beskrives ved hjælp af ikoner, men det skal tydeligt fremgå, at der er tale om en annonce, ideelt set ved brug af ordet "Annonce" sammen med ikonet.
    • Den belønning i appen, man får for at fuldføre handlingen (f.eks. "Se denne annonce og få 100 guldmønter"). Bemærk! Belønningen skal kunne indløses i den app, belønningsannoncen er placeret i.
      • Belønningen må beskrives ved hjælp af ikoner, forudsat at brugerne af appen ikke er i tvivl om ikonernes betydning.