Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Retningslinjer

Vanlige spørsmål om inntektsfradrag

Inntektene kan få fradrag av ulike årsaker. Google kan justere inntektene dine hvis vi oppdager ugyldig aktivitet i kontoen din eller aktivitet som ikke er i tråd med Googles retningslinjer.

Google kan også justere inntektene hvis vi ikke kan trekke betaling fra annonsører som har vist annonser i innholdet ditt. Disse annonsørene kan ha brukt stjålne kredittkort eller andre metoder for å unnlate å betale. Google jobber utrettelig for å forhindre slike hendelser, slik at vi kan opprettholde et trygt økosystem for brukere, publisister og annonsører.

Vis alle  Skjul alle

Vanlige spørsmål

Her er svar på noen av spørsmålene du kanskje har om fradragene i kontoen din:

Hvorfor fikk jeg fradrag i inntektene mine?

Det ble gjort trekk i inntektene på grunn av ugyldig aktivitet eller for aktivitet som ikke samsvarte med Googles retningslinjer. Google gjennomgår publisistkontoene jevnlig for å avdekke ugyldig aktivitet. Hvis vi oppdager slik aktivitet i kontoen din, justerer vi inntektene dine og refunderer annonsøren som har betalt for de aktuelle klikkene og visningene.

I sjeldne tilfeller kan du oppleve å få fradrag i inntektene dine fordi vi ikke har kunnet trekke betaling fra visse annonsører. Disse annonsørene kan ha brukt stjålne kredittkort eller andre metoder for å unnlate å betale. I slike tilfeller må vi trekke de relaterte inntektene fra publisistene som eier innholdet der annonsene til de aktuelle annonsørene ble vist.

Jeg vil gjerne klage på fradraget. Kan jeg gjøre det?

Nei, det er ikke mulig å klage på fradrag. Du kan være trygg på at vi har vært grundige når vi har vurdert trafikken i kontoen din. Som tidligere nevnt gjør vi bare trekk når vi oppdager ugyldig aktivitet i kontoen din, aktivitet som ikke samsvarer med Googles retningslinjer, eller når vi ikke kan trekke betaling fra annonsører for annonser som er vist i innholdet ditt.

Vær oppmerksom på at kontoer som tilhører uredelige annonsører, suspenderes på ubestemt tid, slik at annonser fra slike kontoer ikke lenger kan vises i Googles nettverk.

Jeg har lagt merke til at totalinntektene mine skiller seg fra de beregnede inntektene mine. Hvorfor har jeg fått et ekstra fradrag?

Når du har hatt trafikk i kontoen din, gir de beregnede inntektene et godt anslag for inntektene dine for nylig kontoaktivitet. Totalinntektene omfatter derimot alle inntektene du har fra bekreftede klikk og visninger, minus inntekter fra annonsører som har vist annonser i innholdet ditt, men som ikke har betalt Google for disse visningene.

Ved enkelte anledninger kan Google oppdage at aktivitet du allerede har fått betaling for, er ugyldig eller i strid med Googles retningslinjer. I slike tilfeller foretar Google en justering i kontoen din i form av et fradrag. Finn ut mer om beregnet inntekt kontra totalinntekt.

Hvilken datoperiode gjelder fradraget for?

Vi kan dessverre ikke oppgi datoperioden justeringen gjelder for. Vær oppmerksom på at vi i henhold til vilkårene krediterer annonsørene for ugyldig trafikk i en periode på 60 dager før fakturadatoen. Når vi er ferdige med undersøkelsene og begynner å behandle krediteringen, kan det gå opptil 30 dager før fradragene vises i kontoen din.