Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMob- ja AdSense-ohjelmakäytännöt

Mitä sabotaasi tarkoittaa, ja miten voin estää sen?

Tiedämme, että kolmas osapuoli voi luoda kelpaamatonta toimintaa mainoksiisi tietämättäsi tai ilman lupaasi. Tämä voi tapahtua kahdella tavalla:

• Manuaalisesti: kolmas osapuoli luo tapahtuman itse tai kehottaa muita tekemään niin.
  • Automaattisesti: osapuoli käyttää automatisoitua prosessia, kuten klikkausrobottia.

Koska tällainen toiminta ei ole aitoa käyttäjien kiinnostumista mainoksista, pyrimme jatkuvasti parantamaan tunnistusjärjestelmiämme, jotta tällaiset kaavat pystytään tunnistamaan ja suodattamaan kelpaamattomina. Lisätietoja siitä, miten Google pyrkii estämään kelpaamattoman toiminnan.

Julkaisijan velvollisuus on varmistaa, että toiminta hänen mainoksissaan on kelvollista. Tästä syystä suosittelemme, että tutustut kelpaamattoman toiminnan estämistä koskeviin vinkkeihin. Voit myös ilmoittaa meille sabotaasista.

Jos tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman toiminnan takia ja uskot, että kelpaamaton toiminta johtui sabotaasista, saat lisätietoja käymällä Käytöstä poistettua tiliä koskevat usein kysytyt kysymykset -osiossa.