Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Mitä sabotaasi tarkoittaa, ja miten voin estää sen?

Ymmärrämme, että kolmas osapuoli saattaa aiheuttaa mainoksiisi liittyvää kelpaamatonta toimintaa tietämättäsi tai ilman sinun lupaasi. Tämä voi tapahtua kahdella tavalla:

• Manuaalisesti: Kolmas osapuoli aiheuttaa toiminnan itse tai kehottaa muita tekemään niin.
  • Automaattisesti: Kolmas osapuoli käyttää automaattista prosessia, esimerkiksi klikkausbottia.

Koska tällainen toiminta ei kerro käyttäjien todellisesta kiinnostuksesta mainoksia kohtaan, pyrimme jatkuvasti parantamaan tunnistusjärjestelmiämme, jotta kelpaamaton toiminta voidaan tunnistaa ja suodattaa pois. Lue lisää siitä, miten Google pyrkii estämään kelpaamatonta toimintaa.

Viime kädessä on kuitenkin julkaisijan velvollisuus varmistaa, että hänen mainoksiinsa liittyvä toiminta on hyväksyttävää. Siksi suosittelemme tutustumaan kelpaamattoman toiminnan estämistä koskeviin vinkkeihin. Voit myös ilmoittaa meille sabotaasista.

Jos tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman toiminnan takia ja uskot, että kyse on sabotaasista, tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin.