Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Gjennomgå og oppdater kontoinnstillingene dine

På Innstillinger-siden kan du endre kontaktinnstillingene, språket du bruker AdMob på, samt e-postinnstillingene dine. Du finner også nyttig informasjon om kontoen din, for eksempel publisist-ID-en din, kunde-ID-en for AdSense og kunde-ID-en for Google Ads.

For å gå til kontoinnstillingene må du logge på AdMob og klikke på Innstillinger i sidefeltet.

Merk: Hvis du har problemer med kontoen din, kan du se de vanlige spørsmålene om kontoer

Oppdater kontaktnavn, e-postadresse, telefonnummer eller e-postinnstillinger

Følg fremgangsmåten nedenfor for å angi personlig kontaktinformasjon:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Rediger ved siden av et av feltene på Personlig-fanen, og gjør de ønskede endringene:
    • Fornavn: Skriv inn fornavnet du vil at vi skal bruke når vi kontakter deg.
    • Etternavn: Skriv inn etternavnet du vil vi skal bruke når vi kontakter deg.
    • E-postadresse: E-postadressen for kontakt kan være en annen enn påloggingsadressen, og den trenger ikke være en Google-konto. For å endre e-postadressen for kontakt, velg Bruk en annen e-postadresse, og skriv inn den nye e-postadressen for kontakt.
    • Telefonnummer: Skriv inn telefonnummeret du vil vi skal bruke når vi kontakter deg.
    • E-postinnstillinger: Bruk avmerkingsboksene for å endre hvilke typer e-poster du får fra AdMob.
  4. Klikk på Lagre. Du må lagre endringene før du kan redigere et annet felt.
Merk: Selv om du oppdaterer de personlige innstillingene og kontaktinformasjonen, endres ikke e-postadressen du bruker for å logge på AdMob-kontoen, eller annen informasjon du har gitt AdMob, for eksempel informasjonen under «Betalinger».

Bekreft endringer i e-postadressen for kontakt

Hvis du har oppdatert e-postadressen for kontakt, sender vi en bekreftelsesmelding til den nye e-postadressen for å bekrefte den. Klikk på bekreftelseslinken i e-posten for å bekrefte endringen. Du blir viderekoblet til AdMob-kontoen din, der du kan se den oppdaterte kontaktinformasjonen vi kommer til å bruke for å kontakte deg.

Oppdater visningsspråket

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Endre i Google-kontoer ved siden av VisningsspråkPersonlig-fanen. Språkinnstillingene i Google-kontoen åpnes i en ny fane eller et nytt vindu i nettleseren.
  4. Gjør de ønskede språkendringene.
  5. Oppdater AdMob for å bruke det på det nye språket.

Finn kunde-ID-ene dine for AdSense og Google Ads

Da du registrerte deg for AdMob, ble AdMob-kontoen din tilknyttet en AdSense-konto og en Google Ads-konto via Google-kontoen du brukte for å registrere deg.

Du finner kunde-ID-ene for begge disse kontoene i «Kontoinformasjon»-delen ved å klikke på Innstillinger i sidefeltet og deretter på Konto-fanen.

Finn valutaen og tidssonen som brukes i kontoen din

Da du registrerte deg for AdMob, ble tidssonen og valutaen i AdMob-kontoen angitt i tråd med innstillingene for AdSense og Google Ads.

Du finner tidssonen og valutaen som brukes i kontoen din, i «Kontoinformasjon»-delen ved å klikke på Innstillinger i sidefeltet og deretter på Konto-fanen. Finn ut mer om tidssoner og valutaer i AdMob.