På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Länka dina appar till Firebase

Använda projekt i Firebase

I Firebase grupperas liknande appar i projekt. Det är till exempel en bra idé att placera Android- och iOS-versionerna av samma app i samma grupp (eller projekt) i Firebase.

Appar i samma projekt kommer åt data från de andra apparna om användarna och deras beteende, så att du får en överblick över hur kunderna använder dina appar.

Illustration av Firebase-projekt.

Befintliga appar och projekt

Om du har använt Firebase tidigare eller redan har länkat vissa av dina AdMob-appar, kanske du har befintliga projekt och appar i ditt Firebase-konto. När du länkar en app, försöker AdMob matcha den med en befintlig app eller ett befintligt projekt i ditt Firebase-konto. Om det finns en matchning, kan du välja mellan att länka AdMob-appen till den befintliga appen eller det befintliga projektet, eller skapa ett nytt projekt.

Gränser för projekt

Det finns en gräns för hur många projekt varje Firebase-konto kan innehålla. Om du har nått gränsen, visas ett felmeddelande när du försöker länka en AdMob-app till ett nytt projekt.

Du kan fortfarande länka dina AdMob-appar till Firebase genom att välja ett befintligt projekt när du har nått gränsen.

Namnbegränsningar

Projektnamnen måste följa de här reglerna:

• Namnet ska vara mellan 4 och 30 tecken långt.
  • Namnet får bara innehålla bokstäver, siffror, mellanslag och följande tecken: - ' " !.
  • Namnet får bara innehålla tecken från det engelska alfabetet.
    Dubbelbytetecken och lokala tecken och symboler som inte finns i det engelska alfabetet går inte att använda.