Opmerking: Vanwege de feestdagen is onze support niet beschikbaar van 25 december tot 4 januari. We raden u aan ons Helpcentrum en onze communityforums te bezoeken voor aanvullende hulpbronnen. Onze excuses voor het ongemak. We stellen uw begrip en geduld tijdens deze periode op prijs.

Uw apps linken aan Firebase

AdMob-accounts voor meerdere gebruikers koppelen aan Firebase

Als uw AdMob-account meerdere gebruikers heeft, moet u rekening houden met het volgende als u uw AdMob-app(s) aan Firebase koppelt:
  • Gegevens van Google Analytics voor Firebase kunnen worden weergegeven in de gebruikersinterface van AdMob. Elke gebruiker met toegang tot het AdMob-account, heeft ook toegang tot deze gegevens.
  • De gebruiker die de koppeling naar Firebase heeft geactiveerd, is de enige gebruiker die nieuwe koppelingen kan maken tussen AdMob- en Firebase-apps.
  • U kunt andere gebruikers verschillende toegangsniveaus verlenen tot uw Firebase-account via de Firebase-console.Meer informatie over hoe u gebruikers kunt toevoegen aan uw Firebase-project.
  • Als een andere gebruiker van uw AdMob-account de apps al aan Firebase heeft gekoppeld, moet deze gebruiker u toegang verlenen via de Firebase-console.