Uw apps linken aan Firebase

AdMob-accounts voor meerdere gebruikers koppelen aan Firebase

Als uw AdMob-account meerdere gebruikers heeft, moet u rekening houden met het volgende als u uw AdMob-app(s) aan Firebase koppelt:
  • Gegevens van Google Analytics voor Firebase kunnen worden weergegeven in de gebruikersinterface van AdMob. Elke gebruiker met toegang tot het AdMob-account, heeft ook toegang tot deze gegevens.
  • De gebruiker die de koppeling naar Firebase heeft geactiveerd, is de enige gebruiker die nieuwe koppelingen kan maken tussen AdMob- en Firebase-apps.
  • U kunt andere gebruikers verschillende toegangsniveaus verlenen tot uw Firebase-account via de Firebase-console.Meer informatie over hoe u gebruikers kunt toevoegen aan uw Firebase-project.
  • Als een andere gebruiker van uw AdMob-account de apps al aan Firebase heeft gekoppeld, moet deze gebruiker u toegang verlenen via de Firebase-console.