På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kampanjer

Videoannonser

Videoannonser är annonser som visar inbäddat, klickbart eller tryckbart videoinnehåll. Användarna kan titta på en video som är inbäddad i en annons i en app innan de navigerar till relevant appbutik och installerar appen som marknadsförs i annonsen.

Videoannonser spelas upp automatiskt via wifi. Användare som saknar wifi-anslutning kan trycka på annonsen för att spela upp videon. YouTube justerar automatiskt videokvaliteten utifrån användarens anslutningshastighet för att ge bästa möjliga användarupplevelse.

Annonserna måste följa AdMob-policyerna.

Videoannonsfält

Just nu har vi bara stöd för YouTube-videor.
  • Annonsnamn: Ange ett namn på annonsen, upp till 25 tecken.
  • App: Använd sökrutan för att hitta den app som annonsen ska marknadsföra.
  • Måladress: Ange webbadressen som AdMob ska skicka användarna till när de trycker på annonsen. Den här webbadressen syns inte i annonsen.
  • Videons webbadress: Ange webbadressen till den video du vill visa i annonsen. Du kan titta på en förhandsgranskning av annonsen som genereras automatiskt och säkerställa att rätt video länkas. Tänk på följande:
    • YouTube-videor som inte tillåter inbäddning kan visas i videoannonser.
    • Videoannonser tar hänsyn till sekretessinställningar för videoklipp. YouTube-videor som är Privata kan inte visas i videoannonser. Endast Offentliga och Olistade videor kan visas.
    • Om en video av någon anledning inte kan visas ser användaren en statisk slutbild. Detta gäller t.ex. om videon är landsbegränsad.
  • Rubrik: Skriv meddelandet du vill att användarna ska se, upp till 25 tecken.
  • Beskrivning: Ange en beskrivning av appen som marknadsförs, upp till 70 tecken.
  • Info som ingår: Det här fältet fylls i automatiskt. Det innehåller ytterligare information, t.ex. pris och betyg (om det är tillgängligt) från relevant appbutik, och används för att göra annonsen bättre.
    • Priset i annonsförhandsgranskningen utgår från standardvalutan och justeras utifrån den valuta som används på användarens plats.
    • Betyget visas bara när antalet stjärnor är fler än fyra och antalet recensioner är fler än 100.
Videor som visas i premierade annonsenheter måste vara kortare än 30 sekunder.