Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Campagnes

Videoadvertenties

Videoadvertenties zijn advertenties met ingesloten videocontent die via een klik of tik kan worden weergegeven. Gebruikers kunnen de in de advertentie ingesloten video in een app bekijken en vervolgens naar de betreffende app-store gaan om de app te installeren die in de advertentie wordt gepromoot.

Videoadvertenties worden automatisch afgespeeld via wifi. Als er geen wifi is, kunnen gebruikers op de advertentie tikken om de video af te spelen. Voor een optimale gebruikerservaring past YouTube de videokwaliteit automatisch aan de snelheid van de verbinding van de gebruiker aan.

Advertenties moeten voldoen aan het AdMob-beleid.

Velden voor videoadvertenties

Op dit moment worden alleen YouTube-video's ondersteund.
  • Advertentienaam: Geef een naam op voor de advertentie (maximaal 25 tekens).
  • App: Gebruik het zoekvak om de app te vinden die u met de advertentie wilt promoten.
  • Bestemmings-URL: Geef de URL op waarnaar AdMob gebruikers doorstuurt wanneer ze op de advertentie tikken. Deze URL is niet zichtbaar in de advertentie.
  • Video-URL: Geef de URL op van de video die u in de advertentie wilt weergeven. Bekijk het automatisch gegenereerde voorbeeld van de video om te controleren of de juiste video wordt gelinkt. Houd rekening met het volgende:
    • Ook YouTube-video's waarvoor de optie voor insluiten is uitgeschakeld, kunnen in videoadvertenties worden weergegeven.
    • In videoadvertenties wordt rekening gehouden met de privacyinstellingen van video's. YouTube-video's met de instelling Privé kunnen niet in videoadvertenties worden weergegeven. Alleen video's met de instelling Openbaar of Verborgen kunnen worden weergegeven.
    • Als een video om welke reden dan ook niet kan worden geladen, wordt een statische eindkaart weergegeven. (Bijvoorbeeld als een video alleen in bepaalde landen mag worden weergegeven.)
  • Kop: Geef het bericht op dat u aan gebruikers wilt tonen (maximaal 25 tekens).
  • Beschrijving: Geef een beschrijving op van de app die wordt gepromoot (maximaal 70 tekens).
  • Inbegrepen informatie: Dit veld wordt automatisch ingevuld en bevat aanvullende informatie, zoals de prijs en de beoordeling (mits beschikbaar) in de relevante app-store. We gebruiken deze informatie om de advertentie te verbeteren.
    • De prijs in het advertentievoorbeeld is gebaseerd op de standaardvaluta en wordt aangepast aan de valuta die van toepassing is op de locatie van de gebruiker.
    • Beoordelingen worden alleen weergegeven wanneer ze meer dan 4 sterren hebben en wanneer er meer dan 100 beoordelingen zijn.
Video's die worden weergegeven in advertentieblokken met beloning moeten korter zijn dan 30 seconden.