Kampanjat

Videomainokset

Videomainokset ovat mainoksia, joissa näytetään upotettua, klikattavaa tai napautettavaa videosisältöä. Käyttäjät voivat katsoa sovelluksen mainokseen upotetun videon, ennen kuin he siirtyvät sovelluskauppaan ja asentavat mainostettavan sovelluksen.

Videomainokset toistetaan automaattisesti Wi-Fi-yhteydellä, tai käyttäjät voivat toistaa videon napauttamalla mainosta, jos Wi-Fi-yhteyttä ei ole käytettävissä. Jotta käyttökokemus on mahdollisimman hyvä, YouTube muuttaa videon laatua automaattisesti käyttäjän yhteysnopeuden mukaan.

Huom. Videomainoksia voidaan käyttää vain mainostettaessa Google Play Kaupassa tai App Storessa olevaa sovellusta.

Mainosten on oltava AdMob-käytäntöjen mukaisia.

Videomainoksen kentät

Tällä hetkellä tuetaan vain YouTube-videoita.
  • Mainoksen nimi: Lisää mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Sovellus: Etsi hakukentän avulla mainoksessa mainostettava sovellus.
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta napauttaneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Videon URL‑osoite: Lisää sen videon URL‑osoite, jonka haluat näyttää mainoksessa. Automaattisesti luodun videon esikatselun avulla voit varmistaa, että mainokseen linkitetään oikea video. Ota huomioon seuraavat seikat:
    • YouTube-videoita, joiden upottaminen ei ole sallittua, voidaan kuitenkin näyttää videomainoksissa.
    • Videomainokset noudattavat videoiden tietosuoja-asetuksia. Yksityiseksi määritettyjä YouTube-videoita ei voida näyttää videomainoksissa. Vain julkisiksi ja piilotetuiksi määritettyjä videoita voidaan näyttää.
    • Staattinen päätöskortti näytetään, jos videon lataaminen epäonnistuu mistä tahansa syystä. Esimerkki: Videota ei saa näyttää kaikissa maissa.
  • Otsikko: Kirjoita viesti, jonka haluat käyttäjien näkevän (enintään 25 merkkiä).
  • Kuvaus: Anna mainostettavan sovelluksen kuvaus (enintään 70 merkkiä).
  • Sisältyvät tiedot: Tämä kenttä täyttyy automaattisesti. Kenttä sisältää sovelluskaupasta noudettuja lisätietoja, kuten hinnan ja arviot (jos käytettävissä), joita käytämme mainoksen tehostamiseen.
    • Mainoksen esikatselussa näkyvä hinta perustuu oletusvaluuttaan. Hinta muuttuu käyttäjän sijainnin mukaisen valuutan mukaan.
    • Arviot näytetään vain, jos tähtiä on vähintään neljä ja arvioita on yli 100.
Palkkion tarjoavissa mainosyksiköissä näytettävän videon pituuden on oltava alle 30 sekuntia.