Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Mere om prognoseresultater

Fra og med den 3. maj 2023 udfases prognosefunktionen i AdMob-kampagner. Denne ændring får ingen betydning for kampagneeffektiviteten.

Prognoseresultaterne vises, efter at en prognose er kørt. Du kan tænke på prognoseresultaterne som et hurtigt overblik over forventede fremtidige klik eller eksponeringer. De giver et hurtigt visuelt overblik over, hvorvidt en kampagne sandsynligvis når sit mål, og hvorvidt den sandsynligvis påvirker andre kampagner undervejs.

Detaljeret analyse

Tilgængeligheden af klik eller eksponeringer påvirker sandsynligheden for, at en kampagne når sit mål. Når AdMob beregner en prognose, sorteres de estimerede klik og eksponeringer i tre kategorier: Tilgængelige, Konkurrerende og Ikke tilgængelige.

Eksempel på et detaljeret analysekort på AdMob-grænsefladen

Den detaljerede analyse er en visuel gengivelse af de estimerede, konkurrerende eller ikke-tilgængelige klik og eksponeringer.

Ikon for "Tilgængelig"
Tilgængelig

Antal eller procentdel af klik eller eksponeringer, der matcher kampagnens målretningskriterier, og som ikke forventes at blive tildelt andre kampagner af nogen prioritet. De er tilgængelige til opfyldelse af kampagnens mål.

Ikon for "Konkurrerende" Konkurrerende

Klik eller eksponeringer, der muligvis tilfalder denne kampagne, men som i øjeblikket er reserveret af andre kampagner. Fordi denne kampagne konkurrerer med andre kampagner om disse klik eller eksponeringer, tilfalder de muligvis ikke denne kampagne, og kampagnen når derfor muligvis ikke sit mål.

Ikon for "Ikke tilgængelig" Ikke tilgængelig

Klik eller eksponeringer, som en kampagne ikke modtager. Dette kan skyldes, at kampagnen har begrænsede indstillinger for målretning, eller at der ikke er tilstrækkelig trafik til annonceenhederne.
Bemærk! De prognoser, som stilles til rådighed, er udelukkende til din information og for din interesses skyld. Alle prognoser er spekulative af natur og bygger på antagelser og fremtidige begivenheder, som ikke nødvendigvis vil blive opfyldt eller finde sted.

Konkurrerende kampagner

Konkurrerende kampagner er kampagner, der konkurrerer om de samme klik eller eksponeringer. Prognosen viser kampagnenavn, tidsplan, mål og levetidsstatus for konkurrerende kampagner.

Hvis du har foretaget ændringer af indstillingerne for en kampagne, kan det være en god idé at køre prognoserne for konkurrerende kampagner igen for at sikre, at de ikke påvirkes af ændringerne.
Visning af konkurrerende kampagner på AdMob-grænsefladen

Anbefalinger

Baseret på prognoseresultaterne kan AdMob komme med anbefalinger til, hvordan du kan nå dit kampagnemål. For eksempel:

• Overvej at reducere antallet af mål for de konkurrerende kampagner eller justere tidsplanerne for deres mål. Bemærk, at dette potentielt kan påvirke de pågældende kampagner, så det kan være en god idé at køre prognosen for disse kampagner igen, inden du gemmer nogen ændringer. Derved kan du sikre dig, at de stadig opfylder deres mål.
  • Overvej at vælge flere annonceenheder
  • Overvej at ændre nogle af målretningsindstillingerne, f.eks. målretning mod yderligere placeringer eller tilføjelse af flere enheder for at øge antallet af eksponeringer