Kampagner

Mere om prognoseresultater

Prognoseresultaterne vises, efter at en prognose er kørt. Du kan tænke på prognoseresultaterne som et hurtigt overblik over forventede fremtidige klik eller eksponeringer. De giver et hurtigt visuelt overblik over, hvorvidt en kampagne sandsynligvis når sit mål, og hvorvidt den sandsynligvis påvirker andre kampagner undervejs.

Eksempel på prognose:

Tilgængeligheden af klik eller eksponeringer påvirker sandsynligheden for, at en kampagne når sit mål. Når AdMob beregner en prognose, sorteres de estimerede klik og eksponeringer i tre kategorier: Tilgængelige, Konkurrerende og Ikke tilgængelige.

Tilgængelige

Antal eller procentdel af klik eller eksponeringer, der matcher kampagnens målretningskriterier, og som ikke forventes at blive tildelt andre kampagner af nogen prioritet. De er tilgængelige til opfyldelse af kampagnens mål.

Konkurrerende

Klik eller eksponeringer, der muligvis tilfalder denne kampagne, men som i øjeblikket er reserveret af andre kampagner. Fordi denne kampagne konkurrerer med andre kampagner om disse klik eller eksponeringer, tilfalder de muligvis ikke denne kampagne, og kampagnen når derfor muligvis ikke sit mål.

Ikke tilgængelige

Klik eller eksponeringer, der sandsynligvis ikke er tilgængelige for denne kampagne, fordi de allerede forventes at tilfalde andre kampagner.
Bemærk! De prognoser, som stilles til rådighed, er udelukkende til din information og for din interesses skyld. Alle prognoser er spekulative af natur og bygger på antagelser og fremtidige begivenheder, som ikke nødvendigvis vil blive opfyldt eller finde sted.

Konkurrerende kampagner

Du kan få flere oplysninger om dine prognoseresultater ved at se listen over kampagner, der konkurrerer om de samme klik eller eksponeringer som den aktuelle prognose. Hvis du har foretaget ændringer af indstillingerne for en kampagne, kan det være en god idé at køre prognoserne for konkurrerende kampagner igen for at sikre, at de ikke påvirkes af ændringerne.