Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Politikker og retningslinjer for native-annoncer

Native-annoncer kan bruges til at vise annoncer, der supplerer din apps indhold og udseende.

Alle native-annoncer i AdMob skal overholde de retningslinjer, der er beskrevet i dette dokument, samt retningslinjerne og politikkerne for AdMob. Vi anbefaler også, at Android-udviklere læser Google Play-politikken vedrørende indtægtsgenerering og annoncer.

Bemærk!: Du skal bruge MediaView til gengivelse af det primære video- eller billedaktiv i en annonce. Du kan bruge ImageView til gengivelse af logo- og appikonaktiverne. Få flere oplysninger på Google Developers (Android, iOS)

Påkrævet størrelse og layout

Native-annoncer, der er mindre end 32 x 32 dp (Android) eller 32 x 32 pts (iOS), bliver ikke vist. Så små annoncer kan være vanskelige at se og interagere med og kan indvirke negativt på visningskvaliteten af annoncørens aktiver.

Når det gælder native-videoer, skal det primære aktiv til MediaView have en størrelse på mindst 120 x 120 dp (Android) eller 120 x 120 pts (iOS). Videoannoncer vises ikke i implementeringer, hvor det primære aktiv til MediaView er mindre end 120 dp, uanset dimension.

Alle aktiver til en native-annonce skal kunne ses i native-annoncen.

Påkrævede annonceelementer

Påkrævede elementer til native-annoncer i AdMob omfatter annoncetilskrivning, Annoncevalg-ikonet (eller Annoncer fra Google, hvor det er relevant), billedelementer, tekstelementer og andre elementer alt efter formatet på native-annoncerne.

Annoncetilskrivning og Annoncevalg-ikonet (eller Annoncer fra Google, hvor det er relevant) skal markere dine native-annoncer som annoncer, så brugerne ikke forveksler annoncerne med indhold ved en fejl. Det er vigtigt at kende forskellen på de to og den måde, Google anvender dem på.

Annoncetilskrivning

Annoncetilskrivning skal tilføjes manuelt. Hvis du ændrer standardlayoutet for annoncetilskrivning, skal ændringerne overholde følgende:

• Annoncer skal vise én af følgende tilskrivninger:
    • "Annonce" eller "Sponsoreret"
    • Et badge med titlen "Annonce" (mindst 15 pixels højt/bredt)

Ikonet Annoncevalg (eller Annoncer fra Google)

Eksempel på en native-annonce med ikonet "Annoncer fra Google"

Du kan vælge at gengive ikonet Annoncevalg i alle fire hjørner af din annonce.

Sørg for at teste dine layouts med både store og små skrifttypeindstillinger. Bekræft også, at ikonet Annoncevalg (eller Annoncer fra Google) er placeret på indhold, hvor det er let at se ikonet.

Billedelementer

• Udgivere kan nedskalere billedet uden at ændre billedformatet
  • Udgivere kan beskære billedet symmetrisk med op til 20 % i én dimension (højde eller bredde)

Tekstelementer

• Afkortet tekst
    • Titeltekst (påkrævet): Sørg for, at tekst på op til 25 tegn ikke er afkortet
    • Brødtekst (valgfrit): Sørg for, at tekst på op til 90 tegn ikke er afkortet
  • Skriftstørrelsen skal være den samme som andre omgivende elementer i appen

Andre elementer

• Appbutiksikonet (billede), pristeksten og anmeldelseselementer/antal stjerner er valgfri for annoncer for appinstallation og videoannoncer for appinstallation.
  • Webadressen er valgfri for indholdsannoncer.
  • Knapper i både annoncer for appinstallation og indholdsannoncer består af et .SVG-ikon og et tekstelement. Mindst ét af disse skal være synligt. Om ønsket må .SVG-ikonet og tekstelementet være synlige i samme annonce samtidigt.

Annoncer for appinstallation

Native-annoncen for appinstallation skal indeholde en knap med opfordring til handling, som brugerne kan klikke på for at downloade eller installere appen. Vi leverer tekstaktivet. Alternativt kan du bruge et ikon for appdownload. Du skal også medtage appikonet i annoncematerialet.

Adskillelse i forhold til indhold

• Der må ikke kunne klikkes på annoncens baggrund (der må ikke være klikbare "mellemrum"). Hvis du bruger billedelementet som baggrund for annoncen, må billedet ikke være klikbart.
  • Native-annoncens design skal tydeligt skille annoncen ud fra appens indhold. Desuden må appindholdet ikke overlappe den native-annoncen. Dette kan føre til utilsigtede klik, som kan medføre en overtrædelse af politikken for ugyldig trafik