Kampagner

Om målprognoser

En målprognose er et estimat af, hvor sandsynligt det er, at en kampagne når dens valgte mål, f.eks. et bestemt antal klik eller eksponeringer.

Disse prognoser er en metode til at bekræfte, hvorvidt der vil være nok tilgængelige klik eller eksponeringer til en kampagne, og de kan hjælpe dig med at planlægge i forhold til mangler, der med en vis sandsynlighed kan opstå. Prognoser kan hjælpe dig med at optimere kampagner og undgå overbooking eller undersalg.

Når du kører en prognose, kører AdMob en øjeblikkelig simulering af annonceserveren for at fastlægge, hvordan konkurrerende kampagner vil blive vist på tværs af prognosebeholdningen. Denne første prognose kan køres under kampagneoprettelsen, og der kan køres yderligere prognoser ved redigering af en kampagne.

Bemærk! De prognoser, som stilles til rådighed, er udelukkende til din information og for din interesses skyld. Alle prognoser er spekulative af natur og bygger på antagelser og fremtidige begivenheder, som ikke nødvendigvis vil blive opfyldt eller finde sted.

Få flere oplysninger