Campagnes

Een conversie bewerken

U kunt geen conversies meer maken in AdMob. In de tabel Conversies ziet u nog wel een niet-bewerkbare lijst met conversies die u in AdMob en Google Ads heeft gemaakt.

Vanaf nu moeten alle conversies in Google Ads worden gemaakt en met de Firebase-SDK worden bijgehouden. Als u voor het eerst 'Conversies bijhouden' instelt in Google Ads, volgt u de instructies voor het bijhouden van conversies met Firebase.

Ga als volgt te werk om een bestaande conversie te bewerken.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Klik op het tabblad Conversie.
  4. Klik op de naam van de conversie die u wilt bewerken.
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan in de conversievelden.
    Het is niet mogelijk met een bewerking de status of het type van een conversie aan te passen. U kunt dit doen in de kolom Status van de tabel 'Conversies'.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Volg de instructies op het scherm om zo nodig het bijgewerkte codefragment in uw app te implementeren.
    U moet uw app bijwerken als u de conversiewaarde wijzigt.