Kampanjat

Konversion muokkaaminen

Konversioita ei enää voi luoda AdMobissa. Konversiot-taulukossa näkyy jatkossa vain luku ‑muotoinen luettelo AdMobissa ja Google Adsissa luomistasi konversioista.

Jatkossa kaikki konversiot on luotava Google Adsissa ja niitä on seurattava Firebase SDK:n avulla. Jos määrität konversioseurannan Google Adsissa ensimmäistä kertaa, noudata Firebasen avulla tapahtuvan konversioseurannan ohjeita.

Voit muokata olemassa olevaa konversiota suorittamalla seuraavat vaiheet.

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa Tulos-välilehteä.
  4. Klikkaa muokattavan konversion nimeä.
  5. Tee haluamasi muutokset konversion kenttiin.
    Konversion tila tai tyyppi ei ole säädettävissä konversiota muokkaamalla. Voit muuttaa näitä tietoja Konversiot-taulukon Tila-sarakkeessa.
  6. Valitse Tallenna.
  7. Ota tarvittaessa päivitetty koodinpätkä käyttöön sovelluksessasi seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
    Sinun on päivitettävä sovellus, jos muutat konversion arvoa.