Kampagner

Rediger en konvertering

Det er ikke længere muligt at oprette konverteringer i AdMob. I tabellen Konverteringer kan du dog stadig se en skrivebeskyttet liste over de konverteringer, du har oprettet i AdMob og Google Ads.

Fremover skal alle konverteringer oprettes i Google Ads og spores ved hjælp af Firebase-SDK'et. Hvis du ikke har prøvet at konfigurere konverteringssporing i Google Ads før, kan du følge vejledningen i sporing af konverteringer med Firebase.

Fuldfør disse trin for at redigere en eksisterende konvertering.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Klik på fanen Konvertering.
  4. Klik på navnet på den konvertering, du vil redigere.
  5. Foretag de ønskede ændringer af konverteringsfelterne.
    En konverterings status/type kan ikke justeres ved redigering af konverteringen. Dette kan i stedet ændres i kolonnen Status i tabellen Konverteringer.
  6. Klik på Gem.
  7. Følg vejledningen på skærmen for at implementere det opdaterede kodestykke i din app, hvis det er påkrævet.
    Du skal opdatere din app, hvis du ændrer konverteringsværdien.