Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Implementeringsvejledning

Vejledning vedrørende bannerannoncer: 300 x 250

300 x 250-annoncen er et mellemstort IAB-rektangel, som er tilgængeligt til både telefoner og tablets. Alle AdMob-/AdSense-politikker og oplysninger under vejledning vedrørende bannerannoncer gælder stadig, men her finder du en specifik vejledning til denne helt specielle annoncestørrelse og -form. Få flere oplysninger om bannerannoncer på websitet Google Developers.

Nedenfor finder du nogle retningslinjer og optimale løsninger for implementeringen. Eksemplerne har til formål at afklare, hvilke annonceimplementeringer, der er mest brugt til 300 x 250-annoncer, og om de overholder vores politikker og giver en god brugeroplevelse.

Nogle af de implementeringer, som vi fraråder at bruge, er ikke direkte i modstrid med vores politikker, men vi forbeholder os alligevel ret til at gribe ind over for en eventuel ugyldig aktivitet, som disse måtte medføre. Hvis du ikke følger denne vejledning, kan det medføre ugyldig aktivitet, og/eller at Google deaktiverer annoncevisningen i din app. Få flere oplysninger i vores Ressourcecenter for annoncetrafikkvalitet.

Frarådes

Annoncer, der efterligner appindhold (i modstrid med vores politik)

Annoncer må ikke efterligne appindhold. De skal nemt kunne skelnes fra appens indhold. Eksempelvis skal annoncer i gallerier være tydeligt afgrænset fra selve galleriet, så brugeren ikke tror, at annoncerne er billeder i galleriet.

Annoncer, der overlapper appindhold (i modstrid med vores politik)

Annoncer må ikke "flyde" eller "svæve" over appindhold. Dette omfatter placering af en annonce over en baggrund, der dækker appindhold. Annoncer må ikke blive vises uventet og dække appindhold.

Annoncer på en skærm uden indhold (i modstrid med vores politik)

Annoncer må ikke placeres på et skærmbillede, som kun er en "blindgyde". Desuden skal der være en måde at forlade et skærmbillede på uden at skulle klikke på annoncen, f.eks. en Tilbage-knap eller en menuknap. Hvis dette ikke er tilfældet, skal brugeren have besked om, at startknappen afslutter appen.

Klik for at se et eksempel

Eksempel på en mellemliggende annonce på 300 x 250

Annoncer ved siden af interaktive elementer

En af de primære årsager til utilsigtede klik er, at annoncer placeres meget tæt på andre elementer i en app. Du kan undgå utilsigtede klik ved at placere dine bannerannoncer i behørig afstand fra interaktive elementer og appindhold. Hold f.eks. dine annoncer væk fra (listen er ikke udtømmende):

• Navigationsknapper, f.eks. knapper som "Næste".
  • Interaktivt indhold som chatbokse eller billeder i et billedgalleri.
  • Spilskærme, hvorpå brugerne interagerer kontinuerligt med appen.
  • Knapper som "Luk" eller lignende på en apps afslutningsskærm.
Klik for at se et eksempel

Eksempel på en mellemliggende annonce på 300 x 250

Tilpassede metoder til at lukke eller afvise

Tilpassede metoder til at lukke eller afvise omfatter, men er ikke begrænset til, en tilpasset X-knap, en tilpasset Luk-knap og tekst, som angiver, at brugeren skal klikke på teksten for at lukke annoncen. Sådanne knapper eller tekster må ikke overlappe med eller støde op til annoncen, da denne type placeringer kan medføre et stort antal utilsigtede klik.

Klik for at se et eksempel

Overlappende Luk-knap

Eksempel på en mellemliggende annonce på 300 x 250                   Eksempel på en mellemliggende annonce på 300 x 250

Andre implementeringer og optimale løsninger

Pauseskærm eller skærm om gennemført niveau

Placering af en 300 x 250-annonce på en pauseskærm eller en skærm om gennemført niveau kan godt være i overensstemmelse med vores politikker, hvis blot du sikrer dig, at brugerne ikke opfordres eller vildledes til at klikke på annoncen for at genoptage interaktionen med appen. Annoncen skal også tydeligt kunne skelnes fra andre interaktive elementer på skærmen.

Tydelig præsentation af annoncen

Annoncer skal adskille sig fra appindhold. Det anbefales, at du præsenterer annoncen på en måde som tydeligt viser brugerne, at der er tale om en sponsoreret annonce, der ikke er en del af appens indhold, f.eks. ved hjælp af en etiket, en særlig placering eller et særligt udseende. Det er ikke tilladt at sætte en etiket på annoncerne, der opfordrer brugerne til at klikke på eller afspille annoncer.