Politikker

Anbefalede bannerimplementeringer

Afstand mellem annoncen og interaktive elementer

Hvis du sørger for, at der er afstand mellem bannerannoncen og interaktive elementer i appen, kan du minimere antallet af ugyldige klik ved at medvirke til at sikre, at brugerne ikke bliver forvirrede eller vildledt. På grund af mobilenheders begrænsede skærmstørrelse er det meget vigtigt, at der er afstand mellem annoncer og elementer, der kan klikkes på, så du undgår utilsigtede klik. Det er en god idé at holde bannerannoncen på afstand af appens indhold ved at indsætte en ramme, der ikke kan klikkes på, mellem annoncen og den interaktive del af appen. I nedenstående eksempler på implementeringer er der afstand mellem bannerannoncen og det interaktive indhold, som bl.a. omfatter tilpassede navigationsknapper.

Klik for at se et eksempel

Øverst i appen

Nederst i appen

Afstand mellem annoncen og appindhold vha. en ramme

Bannerannoncer, der forbliver på skærmbilledet, mens brugeren ruller gennem andet indhold, kan placeres øverst eller nederst på skærmbilledet, forudsat at der bruges passende rammer og/eller er tilstrækkelig afstand til appindholdet, især til navigationselementer såsom menulinjer. Hvis der bruges en ramme, anbefales det, at der ikke kan klikkes på den. I nedenstående eksempler på implementeringer er bannerannoncen enten placeret øverst eller nederst i appen, og den holdes klart adskilt fra appindholdet og/eller tilpassede navigations- og menuknapper vha. en ramme.

Klik for at se et eksempel

Øverst i appen

Nederst i appen

Med tilpassede navigationsknapper

Vælg en fast plads til bannerannoncen

Bannerannoncer kan blive indlæst, efter at appindholdet er blevet indlæst på skærmbilledet. Nogle gange kan den forsinkede indlæsningstid få appindholdet til at flytte sig på skærmbilledet, så annoncen vises der, hvor appindholdet oprindeligt blev vist. Det kan medføre, at brugeren ved en fejl kommer til at klikke på annoncen i stedet for det faktiske appindhold. Det anbefales derfor at vælge en fast plads til bannerannoncen, hvor der ikke kan blive vist appindhold.

Klik for at se et eksempel

Implementer "intelligente" bannere til brug på alle skærmstørrelser

"Intelligente" bannere er annonceenheder, der kan bruges til visning af bannerannoncer i hele skærmens bredde, uanset skærmstørrelse, enhed eller retning. Intelligente bannere kan bruges til alle enheder og skærmstørrelser, der findes på markedet i dag, og de er med til at sikre, at bannerannoncen ikke kommer til at se for lille ud på skærmen. Hvis en billedannonce ikke fylder hele det område, der er afsat til banneret, centreres billedet, og det resterende område fyldes ud med en overgang med tekstilmønster med sekskantede elementer (se eksemplet nedenfor). Se siden for Google Developers for at få flere oplysninger.

Klik for at se et eksempel