Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Implementeringsvejledning

Anbefalede bannerimplementeringer

Afstand mellem annoncen og interaktive elementer

Hvis du sørger for, at der er afstand mellem bannerannoncen og interaktive elementer i appen, kan du minimere antallet af ugyldige klik ved at medvirke til at sikre, at brugerne ikke bliver forvirrede eller vildledt. På grund af mobilenheders begrænsede skærmstørrelse er det meget vigtigt, at der er afstand mellem annoncer og elementer, der kan klikkes på, så du undgår utilsigtede klik. Det er en god idé at holde bannerannoncen på afstand af appens indhold ved at indsætte en ramme, der ikke kan klikkes på, mellem annoncen og den interaktive del af appen. I nedenstående eksempler på implementeringer er der afstand mellem bannerannoncen og det interaktive indhold, som bl.a. omfatter tilpassede navigationsknapper.

Klik for at se et eksempel

Øverst i appen

Eksempel på et anbefalet banner

Nederst i appen

Eksempel på et anbefalet banner i AdMob

Afstand mellem annoncen og appindhold vha. en ramme

Bannerannoncer, der forbliver på skærmbilledet, mens brugeren ruller gennem andet indhold, kan placeres øverst eller nederst på skærmbilledet, forudsat at der bruges passende rammer og/eller er tilstrækkelig afstand til appindholdet, især til navigationselementer såsom menulinjer. Hvis der bruges en ramme, anbefales det, at der ikke kan klikkes på den. I nedenstående eksempler på implementeringer er bannerannoncen enten placeret øverst eller nederst i appen, og den holdes klart adskilt fra appindholdet og/eller tilpassede navigations- og menuknapper vha. en ramme.

Klik for at se et eksempel

Øverst i appen

Eksempel på et anbefalet banner

Nederst i appen

Eksempel på et anbefalet banner i AdMob

Med tilpassede navigationsknapper

Eksempel på en anbefalet bannerannonce i AdMob

Vælg en fast plads til bannerannoncen

Bannerannoncer kan blive indlæst, efter at appindholdet er blevet indlæst på skærmbilledet. Nogle gange kan den forsinkede indlæsningstid få appindholdet til at flytte sig på skærmbilledet, så annoncen vises der, hvor appindholdet oprindeligt blev vist. Det kan medføre, at brugeren ved en fejl kommer til at klikke på annoncen i stedet for det faktiske appindhold. Det anbefales, at du tildeler en fast plads til bannerannoncen, så der ikke vises noget appindhold i dette område.

Klik for at se et eksempel

Eksempel på en anbefalet bannerannonce i AdMob

Implementer adaptive bannere, der kan bruges på mange forskellige skærmstørrelser

Adaptive bannere er annonceenheder, der giver den bedste størrelse for en hvilken som helst enhed og retning. For at vælge den bedste annoncestørrelse bruger adaptive bannere faste billedformater i stedet for faste højder. Dette resulterer i bannerannoncer, der optager en mere ensartet del af skærmen på tværs af enheder og skærmstørrelser.

Få flere oplysninger om adaptive bannere til Android og iOS.

Bemærk! Intelligente bannere er også tilgængelige, men disse strækker sig for at fylde bredden på en skærm og kræver en valgt fast højde. Få flere oplysninger i Google Developers

Klik for at se et eksempel

Eksempel på et anbefalet banner