Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

16.6.2015: Parannuksia raportointiin

Parannamme mainospyyntöjen raportointia AdMobissa. Päivitysten käyttöönoton takia saatat huomata muutoksia viimeaikaisissa pyyntötiedoissa tai aukon aiemmissa pyynnöissä. Päivitykset saattavat vaikuttaa myös näyttökerta- ja klikkaustietoihin.

Muutokset eivät vaikuta tuottoihisi tai mainosten näyttämiseen sovelluksissa, mutta ne parantavat AdMob-raporttiesi tarkkuutta jatkossa. Mainospyyntöjen aiemman laskutavan täydelliset historiatiedot ovat edelleen käytettävissä AD_REQUESTS-tietona AdSensen hallinnan sovellusliittymässä.