Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

App-extensie

Frequentielimieten instellen voor apps of advertentieblokken

Met frequentielimieten kunt u beperken hoe vaak uw advertenties aan dezelfde persoon worden weergegeven. Als u frequentielimieten instelt voor een hele app of een specifiek advertentieblok, stelt u een limiet in voor het aantal vertoningen dat gedurende een bepaalde periode (minuten, uren of dagen) is toegestaan voor een individuele gebruiker.

U kunt bijvoorbeeld een frequentielimiet instellen van maximaal 2 vertoningen per 30 minuten.

In dit artikel

• Frequentielimieten zijn van toepassing op Google-producten en advertentiebronnen van derden.
  • Het kan 24 uur duren voordat een wijziging aan een instelling voor frequentielimieten van kracht wordt.
  • Een korte serververtraging kan er soms toe leiden dat de door u ingestelde frequentielimiet wordt overschreden.
  • Hoeveel advertenties een gebruiker in een app krijgt, is afhankelijk van de frequentielimieten op advertentieblokniveau en app-niveau, en welke limiet het eerst wordt bereikt.

Frequentielimieten instellen voor apps

Voer de volgende stappen uit om frequentielimieten in of uit te schakelen in een app.

Frequentielimieten voor apps worden toegepast op alle interstitial-advertentieblokken, advertentieblokken met beloning en app openen-advertentieblokken in een app. Ze zijn niet van toepassing op native of banneradvertentieblokken.
  1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Selecteer de naam van de app. Als u deze niet ziet in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps bekijken. U kunt dan zoeken in een lijst van alle apps die u aan AdMob heeft toegevoegd.
  4. Klik op App-instellingen in de zijbalk.
  5. Klik op Bewerken naast Frequentielimieten.
  6. Zet de schakelaar Frequentielimieten aan of uit. Als frequentielimieten aanstaan, voert u het aantal vertoningen in dat u per gebruiker wilt toestaan voor alle interstitial-advertentieblokken, advertentieblokken met beloning of 'app openen'-advertentieblokken in deze app en selecteert u een periode (het aantal minuten, uren of dagen).
  7. Klik op Opslaan.

Frequentielimieten voor advertentieblokken instellen

Volg de onderstaande stappen om frequentielimieten in een advertentieblok aan of uit te zetten.

Frequentielimieten voor advertentieblokken worden toegepast op alle interstitial-advertenties, advertenties met beloning en app openen-advertenties.

U kunt een frequentielimiet voor een advertentieblok instellen voor de volgende advertentie-indelingen: interstitials, advertenties met beloning en 'app openen'-advertenties. Doorloop de onderstaande stappen om frequentielimieten voor een advertentieblok aan te zetten of te bewerken.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Selecteer de naam van de app. Als u deze niet ziet in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps bekijken. U kunt dan zoeken in een lijst van alle apps die u aan AdMob heeft toegevoegd.
  4. Klik in de zijbalk op Advertentieblokken.
  5. Klik op het advertentieblok dat u wilt bewerken.
  6. Klik op Geavanceerde instellingen.
  7. Klik op Bewerken naast Frequentielimieten.
  8. Klik op de schakelaar om frequentielimieten aan of uit te zetten.
  9. Zet de schakelaar Frequentielimieten aan of uit. Als frequentielimieten zijn aangezet, kunt u het aantal vertoningen invoeren dat u per gebruiker wilt laten weergeven op interstitials, met advertenties met beloning of bij 'app openen'-advertenties in deze app en een periode selecteren (het aantal minuten, uren of dagen). in.
  10. Klik op Opslaan.