Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Angiv frekvensgrænser for apps eller annonceenheder

Frekvensbegrænsning giver dig mulighed for at begrænse det antal gange, dine annoncer vises for den samme person. Når du angiver frekvensgrænser for en hel app eller en bestemt annonceenhed, angiver du en grænse for det antal eksponeringer, der er tilladt for en individuel bruger i et bestemt tidsrum (minutter, timer eller dage).

Du kan f.eks. indstille en frekvensgrænse, så der ikke vises mere end 2 eksponeringer pr. 30 minutter.

I denne artikel kan du læse om følgende:

• Frekvensgrænser gælder for efterspørgsel fra Google og tredjepartsannoncekilder.
  • Det kan tage op til 24 timer, før en ændring af en indstilling for frekvensgrænse træder i kraft.
  • En mindre serverforsinkelse kan undertiden medføre, at den angivne frekvensgrænse bliver overskredet.
  • Det antal gange, en bruger får annoncer at se i en app, afhænger både af frekvensgrænserne på annonceniveau og appniveau og af, hvilken grænse der nås først.

Angiv frekvensgrænser for apps

Udfør følgende trin for at slå frekvensbegrænsning til eller fra i en app.

Frekvensgrænser for apps anvendes på alle mellemliggende annonceenheder, bonusannonceenheder og annonceenheder ved åbning af app i en app. De gælder ikke for native- eller bannerannonceenheder.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter navnet på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Appindstillinger på sidebjælken.
  5. Klik på Rediger ud for Frekvensbegrænsning.
  6. Slå kontakten "Frekvensbegrænsning" til eller fra. Hvis frekvensbegrænsning er aktiveret, skal du angive det antal eksponeringer, du vil tillade pr. bruger i alle annonceenheder med mellemliggende annoncer, bonusannoncer eller annonceenheder ved åbning af app i denne app, og vælge et tidsrum (antallet af minutter, timer eller dage) for at få flere oplysninger.
  7. Klik på Gem.

Angiv frekvensgrænser for annonceenheder

Udfør følgende trin for at slå frekvensbegrænsning til eller fra i en annonceenhed.

Frekvensgrænser for annonceenheder anvendes på alle annonceformater for mellemliggende annoncer, bonusannoncer og annoncer ved åbning af app.

Du kan angive en frekvensgrænse for en annonceenhed for følgende annonceformater: Mellemliggende annoncer, bonusannoncer og annoncer ved åbning af app. Udfør disse trin for at aktivere eller redigere frekvensbegrænsning for en annonceenhed.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter navnet på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. Klik på den annonceenhed, du vil redigere.
  6. Klik på Avancerede indstillinger.
  7. Klik på Rediger ud for Frekvensbegrænsning.
  8. Klik på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere frekvensbegrænsning.
  9. Slå kontakten "Frekvensbegrænsning" til eller fra. Hvis frekvensbegrænsning er aktiveret, kan du angive det antal eksponeringer, du vil tillade pr. bruger i alle mellemliggende annoncer, bonusannoncer eller åbning af app i denne app, og vælge et tidsrum (antallet af minutter, timer eller dage) for at få flere oplysninger.
  10. Klik på Gem.