Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Sjekkliste for overholdelse av AdMob-retningslinjene for integrerte annonser

Gå gjennom denne sjekklisten når du lager nye integrerte AdMob-annonser. Før du kan publisere annonsene, må du gå gjennom trinnene nedenfor.

Størrelse og utseende

X Trinn
  Sørg for at størrelsen på annonsene er minst 32 x 32 dp (Android) eller 32 x 32 pts (iOS).
  Sørg for at størrelsen på MediaView-hovedelementet for videoannonser er minst 120 x 120 dp (Android) eller 120 x 120 pts (iOS).
  Sørg for at ingen av annonseelementene er plassert utenfor visningen av den integrerte annonsen.

Attribusjon

X Trinn
  Ta med én av annonseattribusjonene nedenfor i annonsen:
  • «Annonse» (kan lokaliseres)
  • «Reklame» (kan lokaliseres)
  • «Sponset» (kan lokaliseres)
  • «ANNONSE»-merke i størrelsen 15 x 15 piksler eller større (kan lokaliseres)
  Du kan velge å gjengi Annonsevalg-ikonet i hvilket som helst av de fire hjørnene i annonsen din.
  Sørg for at ikonet for Annonsevalg (eller Annonser fra Google) er plassert slik at det er lett synlig.

Atskillelse fra innhold

X Trinn
  Sørg for at annonseattribusjonen og ikonet for Annonsevalg (eller Annonser fra Google) ikke blir skjult på noen måte.
  Kontrollér at ingen av annonseattributtene ligner på navigasjonsfunksjoner i appen.
  Bruk en utforming som gjør at det er lett å skille annonsene fra innholdet.
  Pass på at det blanktegn (eller bakgrunnsbilder) ikke er klikkbare.
  • Bare overskriftene, nettadressene, de handlingsfremmende oppfordringene og bildeelementene som ikke er bakgrunnsbilder, kan være klikkbare.
  • Sjekk om du har lagt inn ekstra blanktegn rundt teksten uten å mene det.
  • TextView-feltene der integrerte annonseelementer blir vist, fungerer som alle andre tekstfelter, så du kan formatere dem med vanlige layoutteknikker.

Du kan for eksempel bruke wrap_content-attributtverdien for å sikre at TextView-feltet ikke utvides mer enn det som er nødvendig for at all teksten skal være synlig.

For innholdsannonser

X Trinn
  Ta med overskriften i annonsen.
  • Sørg for at tekst på mindre enn 25 tegn ikke blir avkortet.
  Ta med hovedteksten i annonsen.
  • Pass på at tekst inntil 90 tegn ikke forkortes.

For appinstallasjonsannonser

X Trinn
  Ta med overskriften i annonsen.
  • Sørg for at tekst på mindre enn 25 tegn ikke blir avkortet.
  Ta med appikonet i annonsen.
  Ta med en knapp med en handlingsfremmende oppfordring brukerne kan klikke på for å laste ned og installere appen. Tekstelementet får du av oss. Du kan også velge å bruke et ikon for appnedlasting i stedet.