Kampagner

Opret en ny konvertering

Det er ikke længere muligt at oprette konverteringer i AdMob. I tabellen Konverteringer kan du dog stadig se en skrivebeskyttet liste over de konverteringer, du har oprettet i AdMob og Google Ads.

Fremover skal alle konverteringer oprettes i Google Ads og spores ved hjælp af Firebase-SDK'et. Hvis du ikke har prøvet at konfigurere konverteringssporing i Google Ads før, kan du følge vejledningen i sporing af konverteringer med Firebase.

Konverteringssporing er et værktøj i AdMob, der hjælper dig med at måle effektiviteten af dine kampagner ved at registrere konverteringshændelser i dine mobilapps.

Før du går i gang

Husk følgende, før du opsætter Konverteringssporing:

• Konverteringstyper: Du kan kun opsætte én konvertering af typen appinstallation (fra Google Play) og én konvertering af typen appinstallation (første åbning) pr. app på et givet tidspunkt. Eksempel: "Den bedste app nogensinde!" kan kun have én konvertering af typen appinstallation (første åbning) tilknyttet. Forsøg på at oprette endnu en konvertering af typen appinstallation (første åbning) for "Den bedste app nogensinde!" resulterer i en fejl.
  • Android-apps: Opdatering af apps er ikke påkrævet for konverteringer af typen Appinstallation (fra Google Play). For andre konverteringstyper er det nødvendigt at medtage et kodestykke til konverteringsporing i appens kode.
  • iOS-apps: Det er nødvendigt at medtage et kodestykke til konverteringssporing i appens kode.

Opret en konvertering

Udfør følgende trin for at opsætte Konverteringssporing:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kampagner.
  3. Klik på fanen Konvertering.
  4. Klik på + Ny konvertering.
  5. Vælg den app, du vil knytte til konverteringen, ved at benytte en af disse metoder:
    • Søg efter din app: Søg efter din app i Google Play eller iTunes App Store, og klik derefter på + Vælg ud for appen.
    • Vælg fra apps, du har tilføjet: På listen over apps, som du allerede har tilføjet i AdMob, skal du klikke på + Vælg ud for appen.
  6. Angiv konverteringsindstillinger. Appinstallationer (fra Google Play) [kun Android]
    • Navn: Indtast det navn, du vil tildele denne konverteringshandling. Det bør være beskrivende, og vi anbefaler at medtage konverteringstypen. Eksempel: Min fantastiske app! Android-appinstallation, Den bedste app nogensinde! Første åbning på iOS
    • Kilde: Vælg den type af konverteringshandling, som du vil spore.
    • Værdi: Indtast en værdi for hver konverteringshændelse. Eksempel: Hvis din app f.eks. koster 13 DKK, kan det være en god idé at indtaste en lidt mindre værdi som værdi pr. konvertering.
      Feltet Værdi har som standard samme valuta som din Google Ads-konto.
    • Optimering: Markér afkrydsningsfeltet for at benytte indstillingen Optimering og medtage konverteringerne i kolonnen "Alle konv.".

Appinstallationer (første åbning) [Android og iOS]
    • Navn: Indtast det navn, du vil tildele denne konverteringshandling. Det bør være beskrivende, og vi anbefaler at medtage konverteringstypen. Eksempel: Min fantastiske app! Android-appinstallation, Den bedste app nogensinde! Første åbning på iOS
    • Kilde: Vælg den type af konverteringshandling, som du vil spore.
    • Værdi: Indtast en værdi for hver konverteringshændelse. Eksempel: Hvis din app f.eks. koster 13 DKK, kan det være en god idé at indtaste en lidt mindre værdi som værdi pr. konvertering.
      Feltet Værdi har som standard samme valuta som din Google Ads-konto.
    • Webadresse for tilbagerapportering (valgfrit): Hvis du bruger en tredjepartsanalyseudbyder, skal du indtaste den webadresse, som dine konverteringer skal indsendes til. Denne webadresse leveres af din analyseudbyder.
    • Optimering: Markér afkrydsningsfeltet for at benytte indstillingen Optimering og medtage konverteringerne i kolonnen "Alle konv.".

Handlinger i appen [Android og iOS]
    • Navn: Indtast det navn, du vil tildele denne konverteringshandling. Det bør være beskrivende, og vi anbefaler at medtage konverteringstypen. Eksempel: Min fantastiske app! Android-appinstallation, Den bedste app nogensinde! Første åbning på iOS
    • Kilde: Vælg den type af konverteringshandling, som du vil spore.
    • Værdi: Indtast en værdi for hver konverteringshændelse. Eksempel: Hvis din app f.eks. koster 13 DKK, kan det være en god idé at indtaste en lidt mindre værdi som værdi pr. konvertering.
      Feltet Værdi har som standard samme valuta som din Google Ads-konto.
    • Konverteringsperiode: Den periode, hvor en konvertering kan registreres, efter at kunden har trykket på din annonce.
    • Optimering: Markér afkrydsningsfeltet for at benytte indstillingen Optimering og medtage konverteringerne i kolonnen "Alle konv.".

7. Klik på Gem.
  8. Følg vejledningen på skærmen for at implementere konverteringen i din app. Det indbefatter muligvis, at du tilføjer eller opdaterer et kodestykke i din appkode og følger vejledningen på websitet Google Developers.

Du kan også redigere en eksisterende konvertering.