Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Konfigurer konverteringsmåling ved hjælp af Google Analytics (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i en betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Du skal konfigurere konverteringsmåling for at sikre, at dine kampagner med pris pr. installation (CPI, cost per install) fungerer efter hensigten. Du kan måle konverteringer ved hjælp af Google Analytics 4-ejendomme.

Først skal du sikre dig, at din AdMob-konto er knyttet til din Google Ads-konto. Følg derefter denne vejledning.

Udfør følgende trin for at konfigurere konverteringsmåling.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Kampagner i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Konverteringer.
  4. Klik på Opret konverteringshandling
  5. Vælg, hvordan du vil måle dine appkonverteringer.
    Bemærk! Indtil videre er det kun konverteringshændelser for appinstallation fra Google Analytics 4-ejendomme, der kan konfigureres i AdMob. Gå til Google Ads for at måle appkonverteringer fra andre kilder.
Google Analytics 4-ejendomme

Importér konverteringer fra et tilknyttet Firebase-projekt eller tilknyttede Google Analytics 4-ejendomme (Firebase).

Bemærk! Du skal først knytte din Google Analytics 4-ejendom til din Google Ads-konto.
  1. Markér afkrydsningsfelterne ud for de konverteringshændelser, du vil importere til AdMob.
  2. Klik på Udfør.