Programmabeleid van AdMob en AdSense

Een advertentieverzoek van een app taggen voor behandeling van content die bedoeld is voor kinderen

De COPPA (Children's Online Privacy Protection Act) is van toepassing op websites, apps en services die zijn gericht op kinderen jonger dan dertien jaar en apps, websites en services voor een algemeen publiek met gebruikers waarvan bekend is dat ze jonger dan dertien jaar zijn.

Als de contenteigenaar die uw app beheert, heeft u doorgaans controle over hoe de content wordt behandeld inzake COPPA. Zelfs zonder melding van u kan Google uw app behandelen als content die is bedoeld voor kinderen krachtens uw eigen verplichtingen in het kader van COPPA. In deze gevallen proberen we u op de hoogte te stellen en kunt u de onderstaande tools gebruiken om een bepaalde manier van behandelen op te geven.

Let op dat u mogelijk andere wettelijke verplichtingen heeft op grond van COPPA. Raadpleeg de richtlijnen van de FTC en overleg met uw eigen juridisch adviseur. Vergeet niet dat de tools van Google zijn ontworpen om naleving eenvoudiger te maken en niet om een uitgever te ontdoen van zijn wettelijke verplichtingen.

Als u gebruikmaakt van de advertentieservices van Google en wilt dat we advertentieverzoeken van uw app behandelen als content die is bedoeld voor kinderen, kunt u een van de volgende methoden gebruiken om ons op de hoogte te stellen:

Als u de advertentieverzoeken van uw app tagt voor behandeling van content die bedoeld is voor kinderen, zorgen wij dat op interesses gebaseerd adverteren en remarketingadvertenties voor die advertentieverzoeken zijn uitgeschakeld. Het kan enige tijd duren voordat deze aanduiding van kracht is.