Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Om bundgrænser for eCPM i AdMob

Minimum-eCPM skal være angivet for at kunne vise annoncer for at maksimere din samlede omsætning #eCPMfloors #TryGoogleoptimized

Hvis du angiver bundgrænser for eCPM, også kendt som minimum-eCPM'er, anmoder du AdMob om ikke at vise annoncer for den pågældende annonceenhed, som ligger under din minimum-eCPM. Du kan angive bundgrænser for eCPM i AdMob i indstillingerne for de individuelle annonceenheder.

Sådan fungerer bundgrænser for eCPM

Bundgrænser for eCPM anvendes på annoncer, der vises fra AdMob-netværket og dine budgivningsannoncekilder. Bemærk! Bundgrænser for eCPM anvendes ikke på annoncer, der vises fra vandfaldsannoncekilder fra tredjepart.

Når du angiver en bundgrænseværdi for eCPM for en annonceenhed, forsøger AdMob kun at vise en annonce, hvis eCPM pr. eksponering ligger over den bundgrænseværdi, du har angivet. Hvis eCPM pr. eksponering af annoncen ikke opfylder bundgrænseværdien for eCPM, opfyldes anmodningen ikke af AdMob-netværket eller dine budgivningsannoncekilder, og formidlingen fortsætter som via vandfaldsannoncekilderne i den formidlingsgruppe, der er målrettet mod annonceenheden.

Hvis du f.eks.angiver en bundgrænse for eCPM på 10 DKK, forsøger AdMob kun at vise annoncer med en eCPM, der er større end eller lig med 10 DKK.

Den AdMob-auktion, der angiver en annonces eCPM, baseres på en pris pr. eksponering, og annoncører kan byde på klik (CPC) eller eksponeringer (CPM). Da eCPM består af en blanding af CPC- og CPM-annoncer, vil AdMob håndhæve bundgrænsen for eCPM på AdMob-netværket og budgivningsannoncekilderne ud fra bedste evne.
  • AdMob ekskluderer bud på CPM-annoncer, der ligger under bundgrænsen for eCPM.

• AdMob forudsiger den forventede CPM (eCPM) for hver eksponering af en CPC-annonce ud fra, hvor sandsynligt det er, at der vil blive klikket på den vindende annonce, og ekskluderer derefter de CPC-annoncer, der har et forventet eCPM, som ligger under bundgrænsen for eCPM.

Angiv en bundgrænse for eCPM

Alle annonceenheder har som standard Google-optimerede mindstepriser for alle priser.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg navnet på den app, du opretter denne annonceenhed for. Hvis du ikke kan se den på listen over nylige apps, kan du klikke på Tilføj app og oprette en ny app. Du kan også klikke på Se alle apps og søge i en liste med alle de apps, du har føjet til AdMob.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. Klik på navnet på annonceenheden.
  6. Klik på Avancerede indstillinger
  7. Klik på Rediger for at angive bundgrænsen for eCPM
  8. Vælg, hvordan du vil angive bundgrænsen for eCPM:
    1. Google-optimeret: Med Google-optimerede indstillinger angives der en række dynamiske bundgrænser ud fra brugernes geografiske placeringer, annonceenhedstrafikken og historiske data. Ved hjælp af Google-optimerede bundgrænser for eCPM kan du maksimere den samlede omsætning. Du kan vælge, hvordan Google optimerer din bundgrænse for eCPM, ved at vælge en af følgende metoder:
      • Høj bundgrænse (beta): Google maksimerer antallet af annoncer med høj værdi.
      • Middelhøj bundgrænse (beta): Google vil afbalancere forholdet mellem værdifulde annoncer og visningsprocenten.
      • Alle priser: Google maksimerer visningsprocenten for alle prispunkter.
        Visning af eCPM for annonceenheder på AdMob-grænsefladen
    2. Manuel bundgrænse: Du kan angive en minimum-eCPM for hver annonceenhed manuelt. AdMob-netværket viser ikke annoncer med en eCPM, der ligger under den minimum-eCPM, du har angivet for annoncenheden.
    3. Deaktiveret: Der er ingen bundgrænse for eCPM for denne annonceenhed.
      Angivelse af en bundgrænse for eCPM påvirker sandsynligvis den samlede indtægtsgenerering. En høj bundgrænse for eCPM medfører sandsynligvis et fald i en annonceenheds visningsprocent. Du skal overvåge placeringen af bundgrænsen for eCPM i forhold til andre annoncenetværk for at sikre, at du får den størst mulige samlede omsætning.

Bemærk også, at angivelse af en bundgrænse for eCPM kan påvirke den samlede matchprocent for AdMob-netværket og dine budgivningsannoncekilder.

Landespecifikke indstillinger

Landespecifikke bundgrænser for eCPM tilsidesætter indstillingen for bundgrænsen for eCPM for brugere i det valgte land. Dette gælder for alle kombinationer af ovenstående indstillinger.

Se et eksempel på konfigurationen

Hvad sker der, hvis du vælger følgende indstillinger i AdMob?

• Bundgrænsen for eCPM aktiveres, og eCPM-feltet indstilles som standard til 10 DKK.
  • Det landespecifikke eCPM-felt for Sverige indstilles til 15 DKK.

Svar

• For brugere uden for Sverige afholdes en auktion med en minimum-eCPM på 10 DKK.
  • For brugere i Sverige afholdes en auktion med minimum-eCPM på 15 DKK.

Forkerte bundgrænser i nye annonceenheder

Hvis du har oprettet en ny annonceenhed i AdMob med en bundgrænse for eCPM, kan der gå én uge eller mere, før bundgrænsen for eCPM anvendes korrekt i AdMob. CPC-annoncer kan ikke begrænses, før AdMob har registreret den mængde trafik til din annonceenhed, der er nødvendig for at kunne beregne eCPM. Hvis du ser eCPM'er i dine effektivitetsrapporter, som ligger under den bundgrænse for eCPM, du har angivet, betyder det, at AdMob stadig er i gang med at lære og justere ud fra den tilgængelige adfærd.

Du kan også opleve unøjagtige bundgrænser, hvis du for nylig har:

• Opdateret værdien eller indstillingen af den bundgrænse for eCPM, der er anvendt på annonceenheden
  • Foretaget ændringer, der påvirker din annonceenheds trafik (f.eks. ændringer i antallet af eksponeringer, anmodninger osv.)
  • Ændret placeringen af annonceenheden i din app, og den nuværende effektivitet af annonceenheden dermed adskiller sig fra den historiske effektivitet