Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Programretningslinjene for AdMob og AdSense

Ulovlige implementeringer av mellomliggende annonser

Ved innlasting eller avslutning av appen

Ikke vis interstitial-annonser i forbindelse med innlasting og avslutning av apper. Disse annonsene skal bare vises mellom sider med appinnhold. Annonser skal ikke plasseres i apper som kjører i bakgrunnen på enheten eller utenfor appmiljøet. Brukerne må ikke være i tvil om hvilken app annonsen er tilknyttet eller implementert i.

Eksempel på implementering som ikke er tillatt: Brukeren starter en app

I AdMob-grensesnittet vises en interstitial-annonse som ikke er tillatt.

Eksempel på en app som lastes inn.

Eksempel på implementering som ikke er tillatt: Brukeren avslutter en app

I AdMob-grensesnittet vises en interstitial-annonse som ikke er tillatt.

Eksempel på en app som lastes inn.

Gjentatte eller regelmessige interstitial-annonser

Du må ikke vise brukerne altfor mange mellomliggende annonser. Ved bruk av gjentatte interstitial-annonser blir ofte brukeropplevelsen dårlig, og det kan oppstå utilsiktede klikk.

Her er to eksempler på ugyldige implementeringer:

• Visning av en mellomliggende annonse etter hver brukerhandling, inkludert, men ikke begrenset til, klikk, sveiping osv. Du må ikke vise mer enn én mellomliggende annonse etter annenhver brukerhandling i appen din. Dette kravet gjelder også når en bruker klikker på Tilbake-knappen i appen.
  • Det er ikke tillatt å vise interstitial-annonser like etter at andre interstitial-annonser ble vist for og lukket av brukerne.
Eksempel på implementering som ikke er tillatt: regelmessige interstitial-annonser

Det er ikke tillatt at interstitial-annonser utløses i apper hver gang brukere klikker i appene.

Eksempel på gjentakende interstitial-annonser.

Eksempel på implementering som ikke er tillatt: Navigeringen påvirkes av interstitial-annonser

Annonsene må ikke plasseres på en slik måte at de hindrer brukeren i å se det viktigste innholdet i appen. Annonsene må heller ikke plasseres slik at de forstyrrer navigeringen eller bruken av det viktigste innholdet og den viktigste funksjonaliteten i appen.

Eksempel på berørt navigering.

Interstitialer som startes uventet

Du må unngå å overraske brukerne med mellomliggende annonser. Hvis du plasserer mellomliggende annonser slik at de plutselig vises når en bruker har fokus på en bestemt oppgave (f.eks. spiller et spill, fyller ut et skjema eller leser innhold), kan dette føre til utilsiktede klikk og ofte skape en frustrerende brukeropplevelse. Derfor bør mellomliggende annonser bare implementeres i logiske pauser mellom innholdet i appen din (f.eks. sider, trinn eller nivåer), slik at du er sikker på at brukeren kan ha fullt fokus på annonsen.

Et vanlig problem er at selv om du har planlagt at annonsen skal lastes inn mellom sideinnhold, blir selve annonsen vist kort tid etter at en ny innholdsside er lastet inn, på grunn av tidsforsinkelser hos operatøren. Vi anbefaler at du laster inn den mellomliggende annonsen på forhånd for å hindre at dette skjer. Hvis du vil vite mer om hvordan du laster inn interstitial-annonser på forhånd, se AdMob-retningslinjene for utviklere av interstitial-annonser for apper som er utviklet for Androidog iOS.

Eksempel på implementering som ikke er tillatt: En interstitial-annonse startes når en app åpnes

I AdMob-grensesnittet vises en interstitial-annonse som ikke er tillatt.

Eksempler på interstitial-annonser som vises på uventede tidspunkter.

Eksempel på implementering som ikke er tillatt: En interstitial-annonse startes etter at en side er lastet inn

Eksempler på interstitial-annonser som vises på uventede tidspunkter.

Anbefaling: Slik korrigerer du et brudd

Eksempel på brudd på retningslinjene i en interstitial-annonse.