Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Programretningslinjene for AdMob og AdSense

Anbefalte implementeringer av mellomliggende annonser

Mellom sideinnhold, nivåer eller trinn

Hvis appen din er et spill med ulike nivåer eller trinn, bør du vurdere å plassere en mellomliggende annonse mellom ett eller flere av disse trinnene. En pause mellom ulike nivåer er et naturlig stoppested for brukeren, slik at vedkommende kan vurdere en mellomliggende annonse skikkelig. Hvis appen din ikke er et spill, men har mange sider eller deler, bør du vurdere å vise en mellomliggende annonse etter et visst antall skjermbilder eller handlinger. Unngå å vise en mellomliggende annonse hver gang brukeren foretar en handling.

Klikk for å vise et eksempel

En anbefalt interstitial-annonse vises i AdMob-grensesnittet.

Det anbefales at mellomliggende annonser vises før pausesiden, og ikke etter den. Pausesider krever ofte at en bruker trykker på en Neste-knapp (eller tilsvarende). Annonser mellom nivåer og etter en Neste-knapp kan komme som en overraskelse. Vi anbefaler på det sterkeste at mellomliggende annonser mellom nivåer eller trinn vises eksplisitt før en Fortsett- eller Neste nivå-knapp. Dette kan redusere antall utilsiktede annonseklikk fra brukere som ved en feiltakelse klikker på annonsen i stedet for Neste-knappen.

Hvis en app oppfordrer til hyppig og/eller gjentatt trykking fra brukerne, anbefales det å legge inn en forsinkelse etter slutten på et nivå og før en mellomliggende annonse vises. Denne forsinkelsen kan ha form av et skjermbilde med ordlyden laster inn eller vent litt, eller et fremdriftsfelt/-hjul. Dette gir brukerne en mulighet til å slutte å trykke på skjermen og se nøye på det som vises, og kan bidra til å redusere antall utilsiktede klikk. Klikk for å vise et eksempel

En anbefalt interstitial-annonse vises i AdMob-grensesnittet.

Ta høyde for potensielle tidsforsinkelser i annonsen

Tidsforsinkelser i operatørnettverket kan potensielt ha innvirkning på leveringen av mellomliggende annonser i mobilappen din. Denne tidsforsinkelsen kan forårsake at annonsen vises på brukerens skjerm på uheldige eller utilsiktede tidspunkter. Du bør ta i betraktning hva brukeren sannsynligvis foretar seg i tidsperioden der den mellomliggende annonsen forventes vist, og du bør vurdere å laste inn de mellomliggende annonsene på forhånd for å redusere eventuelle tidsforsinkelser når du viser dem til brukerne. Hvis du vil ha mer informasjon om forhåndsinnlasting av mellomliggende annonser, se AdMob-retningslinjene for utviklere av mellomliggende annonser for apper som er utviklet for Androidog iOS.